Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje  /  Povijest i kultura / 

POVIJEST SVIJETA IZ GODINE U GODINU

 
 
 
POVIJEST SVIJETA IZ GODINE U GODINU
POVIJEST SVIJETA IZ GODINE U GODINU
Super rabat
Kataloški br.: 119180
Cijena: 86,00 € / 647,97 KN
Klupska cijena: 50,00 € / 376,72 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Knjiga Povijest svijeta iz godine u godinu dokazuje da povijest predstavljena lentom vremena ne mora biti suhoparno nabrajanje ratova i osvajanja, sporazuma i izdaja. Naravno, i takvi su događaji uključeni u prikaz, no tu su i datumi intelektualnih i tehnoloških inovacija, nastanka ključnih umjetničkih remek-djela te presudnih promjena u obrascima poljoprivredne proizvodnje, istraživanja i trgovine.

Riječ je o uzbudljivoj i sveobuhvatnoj studiji koja veliča ljudsku kreativnost, ali ne zaobilazi ni destruktivnost ljudskog roda, bavi se otkrićima i razumijevanjem koliko i prirodnim katastrofama i ljudskim bezumljem. Spektakularno ilustrirani i sažeto objašnjeni, ključni povijesni događaji od začetaka poljodjelstva do najnovijih astrofizičkih otkrića izloženi su na vjerojatno najsveobuhvatnijoj ikad sastavljenoj lenti vremena.

Slijedite događaje iz prošlosti, iz godine u godinu, uz uvijek dostupnu i preglednu lentu vremena. Upoznajte povijest kroz dramatične ilustracije te karte i grafikone u boji. Otkrijte kulture, izume i ljude koji su oblikovali svijet. Sagledajte pojedinačna otkrića i postignuća u širem značenju, kao priče sa svih kontinenata koje su utkane u zajedničku povijest svijeta.

StraniceStranice
512
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
260
 
VisinaVisina
310
 
DebljinaDebljina
35
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531424110
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…