Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

MOJE LJETO S PICASSOM

 
 
 
MOJE LJETO S PICASSOM
MOJE LJETO S PICASSOM
Kataloški br.: 119305
Cijena: 10,49 € / 79,04 KN
Klupska cijena: 6,50 € / 48,97 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Uzbudljiva kriminalistička priča za djecu

Četrnaestogodišnja Suzi ima skladu obitelj. Tata, profesor umjetnosti, mama, odgajateljica, dva živopisna djeda i sestrica na putu. Na božićnu večeru iznenada dolazi Suzin polubrat za kojeg ona nije znala. Sin je to njenog tate, kojeg je dobio kao student. Suzi se ne sviđa činjenica da ima brata, a još je uzrujanija kad se njena najbolja prijateljica Linda na prvi pogled zaljubi u njega.
Igrom slučaja tata dolazi u posjed Picassove slike, koja je nađena u tunelu tvrđave, gdje je skrivena u Drugom svjetskom ratu. Daje sliku stručnjacima na ispitivanje, kako bi procijenili je li riječ o originalu. U međuvremenu im nepoznati lopovi provale u stan i ispreturaju ga, vjerojatno u potrazi za slikom, no ne nađu je. Suzi o tome nema pojma, jer je s djedom Franom otišla u Jelsu, na ljetne praznike, gdje oboje sviraju na Rivi, kao ulični svirači.

U Jelsu dolazi i Suzin prijatelj Luka i njegova prijateljica Elena, ali i njen polubrat Davor s Lindom. Suzi je ljubomorna na Elenu. Osim toga, ljuta je što je njen polubrat ušao u njen život i što joj je najbolja prijateljica do ušiju zaljubljena u njega. Jednog dana Suzi nestane. Je li oteta? Ima li njen nestanak veze s Picassovom slikom? Radi li se o ucjeni? Tko je upetljan u njen nestanak? Može li slavni slikar biti rješenje njenih problema?

Priča o djevojčici Suzi i njezinim dogodovštinama koje više nisu bezazlene a ona sama teško podnosi činjenicu da ima polubrata, proživljava otmicu i veseli se rođenju svoje sestrice.

StraniceStranice
224
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
130
 
VisinaVisina
190
 
DebljinaDebljina
15
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531424349
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…