Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

MUDROST DUŠE

 
 
 
MUDROST DUŠE
MUDROST DUŠE
Kataloški br.: 119909
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Pobijedite iscjeljujuću moć koju posjedujete

 

Prva knjiga iz serije o moći duše.

Moć duše ključ je za preobrazbu fizičkog i duhovnog života.

To je ključ za preobrazbu svake duše u svemiru.

 

U svojoj seriji knjiga o moći duše dr. Sha vodi čitatelja do svjesnosti o iscjeljenju ne samo tijela, uma i duha nego i srca. Srž prirodnih metoda iscjeljivanja svoje kulture povezao je sa svojim obrazovanjem zapadnjačkog liječnika, a svoju mudrost nam velikodušno pruža u knjigama iz serije o moći duše.

Provjereni rezultati dr. Shaa pokazali su tisućama učenika i čitatelja da se u posebnim zvucima, pokretima i potvrdnim percepcijama kriju iscjeljujuće energije i poruke. Utemeljene na njegovim osobnim iskustvima, Shaove teorije i praksa izravnog rada s energijom i duhom životne sile praktične su, holističke i duboko mudre. Njegova spoznaja da je moć duše najvažnija za svaki dio života od iznimne je važnosti za suočavanje s izazovima života u 21. stoljeću.

 

Metode dr. Shaa bude iscjeljujuću moć već prisutnu u svima nama, dajući nam snagu da vlastitu dobrobit uzmemo u svoje ruke.

 

Dr. Zhi Gang Sha je majstor duše, izuzetan iscjelitelj i božanski sluga. Liječnik je klasične zapadne medicine, kao i tradicionalne kineske medicine. Utemeljitelj je Instituta za iscjeljivanje i prosvjetljenje dušom te Svjetskog pokreta za mir, prosvjetljenje i iscjeljivanje dušom. Veliki je majstor mnogih drevnih disciplina, uključujući tai chi, qi gong, feng shui te Ji Đing. Dr. Sha je stručnjak na području najnaprednije znanosti staničnog iscjeljivanja koja se sada razvija u Kini. Na Zapadu se bavi revolucionarnim istraživanjem o utjecaju duha na ljudski organizam. Njegova serija knjiga o moći duše razotkriva nam tajne, mudrost, spoznaje i vježbe duše kojima možemo preobraziti svaki vid života.

StraniceStranice
280
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
155
 
VisinaVisina
235
 
DebljinaDebljina
22
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535200345
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…