Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

PROBUDI SE

 
 
 
PROBUDI SE
PROBUDI SE
Kataloški br.: 120808
Cijena: 13,14 €
Klupska cijena: 10,49 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Za sve one koji žele živjeti punim plućima
 

U ovom romanu glavna junakinja Emily pronalazi svrhu svojega života i istinsku sreću za kojom svi tako čeznemo. Njezin put pritom nije bio nimalo lak, naprotiv, život ju je bacio u labirint iz kojega se teško izvukla, ali unatoč svemu, vjerovala je i uspjela ostvariti svoje snove. Kroz svoj unutarnji poziv – pisanje, otkriva nam korake i borbe kroz koje je prošla na putu prema vlastitoj sreći.

Iako je bila jedina nasljednica svojega oca, s trideset godina shvaća da je život kojim živi daleko od onoga života koji je za sebe oduvijek željela. Živjela je život koji su joj namijenili drugi, zbog čega se na koncu i razboljela. To ju je potaknulo da ostavi sve iza sebe i otiđe na putovanje koje je ujedno i velika potraga za izgubljenom sobom. Budi svoju zaboravljenu, ali najveću strast, pisanje, i u potpunosti joj se predaje. Nije ni slutila da će joj ruka kojom piše otvoriti oči i skrivene mračne tajne njezine obitelji koje će joj stubokom promijeniti život.

Ovaj roman je jedna ne tako rijetka životna priča u kojoj ćemo pronaći vlastite rane, koji će nas motivirati na osobne promjene, dati nam nadu u prekretnici vlastitog života, koju svi u nekim određenim periodima života proživljavamo. Ovaj roman postavlja velika pitanja u nama iz kojih crpimo vlastite odgovore. Naime, u konačnici svi mi želimo isto – disati punim plućima, biti svoji, vjerovati svojemu srcu i živjeti po njegovim pravilima, ali često ne znamo kako to ostvariti. Život nas gurne niz liticu, zaboravimo se nadati i vjerovati da nas samo srce može odvesti prema sudbini o kojoj duboko u sebi maštamo.

 

Mirela Corel Baketarić rođena je u Rijeci 11. 05. 1976. godine, trenutno živi u Slavonskom Brodu. Samostalna poduzetnica, oduvijek i zauvijek. Nikada se nije vidjela na istom mjestu, istom poslu, u okvirima nekoga ili nečega. Bojala se istosti, rutine. Svaki dan bivati na istom mjestu za nekoga je sigurnost, ali za nju je monotonija. Sloboda i kreativnost je njezin život. Kreativnost je vodi u lutanja, potragu za novim postignućima i stvaralaštvu.

U siječnju 2016. godine odlučila je da ne želi više ništa sanjati već ostvariti svaki svoj san. Pokrenula je svoju Facebook kampanju kao riznicu svojih misli, gdje će boraviti njezina olovka, družiti se s istomišljenicima, ostavljati svoj otisak snova, tragati za njima s olovkom u ruci. U svibnju 2017. godine ostvaruje svoj prvi san – izdaje svoj roman prvijenac, pod naslovom Probudi se.

StraniceStranice
283
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
21
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535949909
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…