Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

UDOVICA TRGOVCA DRAGULJIMA

 
 
 
UDOVICA TRGOVCA DRAGULJIMA
UDOVICA TRGOVCA DRAGULJIMA
Kataloški br.: 121202
Cijena: 17,12 € / 128,99 KN
Klupska cijena: 7,83 € / 59,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Duboka, kompleksna i intrigantna ljubavna priča


Cejlon, 1935. Louisa Reeve, kći uspješnog trgovca draguljima i njezin suprug, šarmantan biznismen sklon rizicima i uzbudljivom načinu života, naizgled su vrlo sretan par kojemu za potpunu sreću nedostaju samo djeca.

Nažalost, Louisi ne uspijeva iznijeti trudnoću. Iako vrlo pažljiv prema njoj, njezin suprug često je i po nekoliko dana odsutan, navodno zbog posla vezanog uz plantažu cimeta koja se nalazi nedaleko grada u kojem žive. Nakon njegove iznenadne smrti, Louisa je primorana suočiti se s mnogim misterijima koje je ostavio za sobom. Jedan od njih vezan je i uz plantažu cimeta. Pokušavajući ga riješiti, odlazi tamo kako bi popričala s vlasnikom, Leom MacNairnom, privlačnim muškarcem, grube vanjštine i neobične prošlosti. Postupno, otkriva da ništa nije onako kako joj se činilo. Iz dana u dan postaje svjesna veličine izdaje svojeg pokojnog supruga. Istodobno, Leo se pokazuje kao jedna od rijetkih osoba na koje se može osloniti u trenucima svoje najveće životne krize...


Dinah Jefferies rođena je u Maleziji, a od devete godine života živi u Engleskoj. Živjela je u komuni, pohađala umjetnički koledž, a na sveučilištu u Ulsteru diplomirala je englesku književnost koju je poslije i predavala. San da postane spisateljica ostvarila je tek nakon financijskog bankrota. Tada je u svoju kuću stavila velik natpis Napisat ću bestseler. Živi u Gloucestershireu. Autorica je pet romana od kojih su tri – Supruga vlasnika plantaže čaja, Kći trgovca svilom i Udovica trgovca draguljima prevedena na hrvatski jezik.

StraniceStranice
378
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
29
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531425346
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…