Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

GOSPODIN GNJUS

 
 
 
GOSPODIN GNJUS
GOSPODIN GNJUS
Kataloški br.: 121996
Cijena: 11,81 € / 89,00 KN
Klupska cijena: 10,49 € / 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Iz pera urnebesnog Davida Walliamsa:
Pr
iča o najsmrdljivijem smrdljivom smrdljivcu na cijelome svijetu

Chloe je najosamljenija djevojčica na svijetu. No tada upoznaje gospodina Gnjusa, gradskog skitnicu. Da, on pomalo smrdi, ali jedina je osoba koja je ikada bila dobra prema njoj. Stoga, kada gospodinu Gnjusu zatreba konačište, Chloe ga odluči sakriti u vrtnu kućicu!

No Chloe će ubrzo otkriti da neke tajne ponekad vode u katastrofu. A kada smo već kod tajni, možda se u gospodinu Gnjusu krije mnogo više nego što nos može namirisati…

Ovo je mogla biti knjiga tipa „pogrebi i pomiriši“ ali smrad bi bio toliko užasan da biste je morali baciti u kantu za smeće. A potom tu kantu duboko zakopati.

David Walliams književni je fenomen i pisac čiji su bestseleri prodani u više od 20 milijuna primjeraka. Njegov deveti roman, Ponoćni pustolovi, smjesta je postao broj jedan i bio je najprodavanija dječja knjiga u 2016. godini.

Davidove knjige prevedene su na pedeset tri jezika, prodale su se u više od 20 milijuna primjeraka diljem svijeta i sada su prešle stotinu neprekinutih tjedana na prvom mjestu najprodavanijih dječjih romana. Osvojile su još nenadmašene pohvale kritike, a Bljakburger, Zla Zubarica i Tetka Probisvjetka osvojile su nagradu National Book Awards za dječju knjigu godine.

Sir Quentin Blake jedan je od najčuvenijih ilustratora našega doba, čiji je topao, neposredan i dovitljiv stil istodobno nepogrešivo prepoznatljiv i krajnje prisan. Njegovi blistavi crteži savršena su pratnja ovoj urnebesno duhovitoj priči.

“Pravi užitak… novi Roald Dahl.”
The Times

“Predivna priča… humoristični genije.”
Edinburgh Evening News

“Izvrsno. A ilustracije su fantastične!”
Heat

“Walliamsova pripovijest teče s ljupkom, dahlovskom lakoćom.”
Time Out

 

StraniceStranice
228
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
17
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531425506
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…