Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE / 

KOMPLET-ELOISA JAMES

 
 
 
KOMPLET-ELOISA JAMES
KOMPLET-ELOISA JAMES
Kataloški br.: 122028
Cijena: 199,58 KN
Klupska cijena: 149,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Velike uspješnice neprikosnovene kraljice ljubavnih romana

KAKO JE LJEPOTICA UKROTILA ZVIJER

Kako odoljeti ljepotici kad u tebi čuči zvijer? Da barem gospođicu Linnet BerryThrynne nisu uhvatili kako se ljubi s princem… Jer sad visoko društvo vjeruje da ona nosi kraljevsko dijete te je“neoženjiva”. Kad je već tako, mogla bi razveseliti svog očajnog oca i udati se za “zvijer”.
Briljantni kirurg poznat po tome da lako gubi živce i ozljedi za koju se vjeruje da ga je učinila “nemoćnim” – Piers, grof od Marchanta, trebao bi veselo prihvatiti nevjestu koja nosi nasljednika plave krvi. Ali njega neće zavarati damin izgovor. Bez obzira na to što je ona vraški pametna i lijepa, neće doći do vjenčanja “ljepotice” i “zvijeri”. Ipak, Linnet smatra divnoga nasilnika zanimljivim. A “nemoćan” ne znači i “nezainteresiran”


KAKO OSVOJITI VOJVODU
Tarquin, moćni vojvoda od Sconcea, vrlo dobro zna da bi uljudna i vitka Georgiana Lytton bila savršena vojvotkinja. Ali zašto ne može prestati misliti na njenu sestru blizanku; oblu, tvrdoglavu i nekonvencionalnu Oliviju? Ne samo da je Olivia zaručena za drugog muškarca, nego je njeno nedolično, iako očaravajuće, koketiranje čini još neprikladnijom.

Odlučan u namjeri da izabere savršenu ženu, Tarquin se trudi izbrisati Oliviju iz svojih misli kako bi razum i dužnost pobijedili strast… sve dok se u najtežim trenucima ne počne pitati ima li savršenost ikakve veze s ljubavlju. Da bi osvojio Oliviju morat će odustati od najdragocjenijih uvjerenja i predati svoje srce, tijelo i dušu. Ali možda će već biti prekasno…

POLJUBAC U PONOĆ

Gospođica Kate Daltry ne vjeruje u bajke… ili sretne završetke. Kad je maćeha prisili da prisustvuje balu, ona upozna princa. Slijedi igra nadmudrivanja i žudnje, sraz razuma i želja, premda oboje znaju da njihova međusobna neodoljiva privlačnost ne vodi nikuda. Jer on je obećan drugoj ženi – princezi čiji bi miraz ispunio njegove nemilosrdne ambicije.

Gabrielu se njegova zaručnica i buduća supruga sviđa, ali je ne voli. Zna da bi se trebao udvarati njoj, a ne oštroumnoj i siromašnoj ljepotici koja mu se odbija pokoriti. Usprkos kumama i staklenim cipelicama, u ovoj se bajci sudbina urotila da će uništiti ikakvu priliku da Kate i Gabriel sretno završe zajedno… Osim ako poljubac u ponoć ne promijeni sve.

NEUGLEDNA VOJVOTKINJA

Neugledna Theodora posljednja je osoba za koju bi itko pomislio da će se udati za predivnog Jamesa, nasljednika vojvode od Ashbrooka. Ali nakon romantične prosidbe, čak je i ona uvjerena u strast svog budućeg vojvode… Sve dok ne otkrije da on žudi samo za njezinim mirazom.

Njihovo je vjenčanje šokiralo visoko društvo, a njihovu rastavu smatraju skandaloznom. James postaje zloglasni gusar, a Theo pretvori njihovo propalo imanje u naprednu tvrtku. Vrativši se s mora, sa skandaloznom tetovažom, James mora uvjeriti Theo da je voli – neugledno pače koje se pretvorilo u labudicu. Theo će ubrzo otkriti da je za čovjeka s dušom gusara, u ljubavi ili ratu, sve dopušteno.

Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Živi u New York Cityju, gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni brojni romani  među kojima su i Kad ljepotica ukroti zvijer, Poljubac u ponoć i Kako osvojiti vojvodu.

UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
125
 
VisinaVisina
187
 
DebljinaDebljina
90
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892900451
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…