Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

E3

 
 
 
E3
Kataloški br.: 122267
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Novih devet eksperimenata s energijom koji dokazuju da svojim mislima možete promijeniti život

Kad prihvatimo prirodni poredak zakona privlačnosti, počinjemo prihvaćati ideju da i sami posjedujemo moć kao sustvaratelji svoje stvarnosti. Tada nam život postaje uistinu čudesan. Pravo je umijeće koristiti se snagom svojih misli i namjera u stvaranju života koji želimo. Uzbudljivo je upoznati se s najboljom sposobnošću koju imamo, a to su naše misli i energija.

Čuda nisu slučajna, u što su se uvjerile tisuće čitatelja prethodne knjige Pam Grout E na kvadrat. Čuda nisu pitanje vjere, čuda generiramo sami. A ova je knjiga puna nepobitnih dokaza da svemir samo čeka da se počnemo koristiti energijom koja nam je nadohvat ruke, da se odreknemo starih mentalnih obrazaca koji nas sputavaju, skrenemo pogled s ograničene slike koju vidimo u zrcalu i usmjerimo ga na veličanstveno polje beskonačnog potencijala koje nam omogućuje da se povežemo sa svime što postoji.

U knjizi E na treću Pam Grout predstavlja nam devet novih zabavnih eksperimenata s energijom koji otvaraju put magičnim stvarima u našim našim svakodnevnim životima i otkrivaju nam nove mogućnosti za uspjeh i radost.

StraniceStranice
248
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
21
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533049885
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…