Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

ZVJEROBERT

 
 
 
ZVJEROBERT
ZVJEROBERT
Kataloški br.: 122937
Cijena: 10,49 €
Klupska cijena: 5,18 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Novi roman omiljenog dječjeg pisca i autora uspješnice Agencija za roditelje!

Robert ne voli životinje. To predstavlja problem, jer njegova ih obitelj obožava. Kuća im je prepuna ljubimaca. Kuća im, međutim, NIJE prepuna stvari koje bi Robert doista volio imati. Kao, na primjer, prijenosno računalo koje silno želi za rođendan.
Jedina svijetla točka na obzoru je školski izlet šestih razreda, za koji Robert nije ni sanjao da će mu ga roditelji moći priuštiti. Usprkos tome, našao se u školskom autobusu, na putu prema… …oh, ne. Farmi. Tijekom nekoliko idućih dana, Robert će se promijeniti. Naučit će mnogo o životinjama. Moglo bi se reći, čak i više nego što bi želio. Naučit će kako je doista biti životinja. Odnosno, cijeli niz životinja… Počet će drukčije govoriti. Drukčije se hraniti. Drukčije će čak i mirisati. No hoće li, na kraju, ponovno postati onaj stari? Jer ponekad je najteže postati… ono što jesi.

David Baddiel je pisac i komičar. Njegovi romani za djecu Agencija za roditelje i Upravljač za ljude postali su goleme uspješnice, a Agencija za roditelje na godišnjoj je dodjeli nagrada Laugh Out Loud osvojila nagradu Best Laugh Out Loud Book kao najbolja knjiga za čitatelje od 9 do 13 godina.
ZvjeRobert je ilustrirao nevjerojatno nadareni Jim Field, dobitnik nagrade Roald Dalhl Funny Prize

StraniceStranice
354
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
28
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
67
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531425834
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…