Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Priručnici / 

PREHRANOM I VJEŽBANJEM DO ZDRAVLJA

 
 
 
PREHRANOM I VJEŽBANJEM DO ZDRAVLJA
PREHRANOM I VJEŽBANJEM DO ZDRAVLJA
Kataloški br.: 122259
Cijena: 17,12 € / 128,99 KN
Klupska cijena: 8,63 € / 65,02 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Očuvajte svoje zdravlje i vitalnost

Bavite li se sportom, a niste promijenili prehranu, željeni rezultati dolazit će sporije ili će potpuno izostati. Ako, pak, promijenite prehrambene navike a pritom se ne bavite fizičkom aktivnošću, rezultati neće biti dugotrajni ni dovoljno kvalitetni.
U ovoj knjizi poznata hrvatska nutricionistkinja Alma Bunić i fitness trener David Kuček vode vas kroz 30 dana vježbanja i pravilne prehrane. Ovdje ćete brzo i lako otkriti kako se trebate pravilno hraniti i vježbati da biste postigli izvrsne rezultate, a tu je i mnoštvo recepata koji će vam pomoći na tom putu.


O autorima:

Alma Bunić završila je Prehrambeno- -biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i strucno usavršavanje za wellness menadžera, fitoterapeuta, terapeuta biorezonancom te je polaznica edukacije kvantne medicine. Voditeljica je i osnivačica škole za prehrambenog savjetnika Galbanum učilište, te radi kao edukator sportske prehrane na Fitnes učilištu. Radi individualne preglede biorezonancom, savjetovanja o prehrani i njezinim dodacima, izrade jelovnika, mjerenje masnog tkiva te procjenu vitamina i minerala. Cesto sudjeluje u prilozima o zdravoj prehrani i na radiju i na televiziji: Dobro jutro, Hrvatska, RTL Direkt, Zdrav život, Makeover Nove TV, Babybonus – RTL kockica…

David Kuček završio je osposobljavanje za fitness trenera na Fitnes Ucilištu 2015. godine. Stekao je certifikate “Hard body” i “Training for Warrior”, te prisustvovao raznim seminarima. Usavršavanje je odradio pod vodstvom i mentorstvom Marina Bašica u Zagrebu. U suradnji s Mirzom Menkovićem vodi M GYM (Mega Centar Umag) gdje surađuje i sa Ženskim rukometnim klubom Umag.

StraniceStranice
192
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
165
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
14
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
66
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531425681
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…