Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

PET SE RIJEKA SRELO U ŠUMOVITOJ DOLINI

 
 
 
PET SE RIJEKA SRELO U ŠUMOVITOJ DOLINI
PET SE RIJEKA SRELO U ŠUMOVITOJ DOLINI
NORRIS BARNEY
Kataloški br.: 123331
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Pratite pet isprepletenih sudbina

Salisbury, autorov rodni grad i mjesto radnje romana, prema njegovim riječima mjesto je gdje se toranj katedrale diže u nebesko plavetnilo, gdje se rijeke i priče pretaču jedna u drugu, gdje se isprepliću životi.

Mir i tišinu grada jedne će noći poremetiti prometna nesreća, a u trenutku sudara spojit će se i pet života – pet naoko nepovezanih ljudi – svaki od njih suočen s vlastitom osobnom katastrofom. Kroz upečatljivije, dirljive i predivno napisane odlomke pisac nam predstavlja pet izuzetnih i uvjerljivih pripovjedača povezanih katastrofom – prodavačica cvijeća, školarac, supruga vojnika, zaštitar i udovac. Dok im se sudbine presijecaju, susreću i razilaze, otkrivamo kako i mali segmenti života mogu biti veći nego što vidimo. Kako jedna od priča izbija u prvi plan, tako se odmotavaju i ostale, privučene slučajnošću u mrežu ljubavi, žalosti, razočaranja i nade.

Nagrađivani kazališni scenarist Barney Norris svojim prvim romanom zaintrigirao je publiku i kritiku. The Times ga je proglasio „Izvrsnim mladim piscem čije ime će se pamtiti“, a čitalačka i kazališna publika potvrdila njegovo spisateljsko umijeće.

„Jedan od najboljih mladih pisaca.“

The Times

StraniceStranice
203
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
152
 
VisinaVisina
235
 
DebljinaDebljina
17
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
18
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535987130
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…