Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

KOMPLET-PUT SUZA/PUT SUSRETA

 
 
 
KOMPLET-PUT SUZA/PUT SUSRETA
KOMPLET-PUT SUZA/PUT SUSRETA
BUCAY JORGE
Kataloški br.: 123554
Cijena: 99,80 KN
Klupska cijena: 89,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Mudre spoznaje slavnog psihoterapeuta

U PUTU SUZA proslavljeni se argentinski psiholog posvećuje jednome od najsloženijih i najdelikatnijih ljudskih iskustava: gubitku voljenog bića. Smrt voljene osobe, prekid veze ili konačni gubitak nečega što smatramo dragocjenim – sve su to događaji zbog kojih možemo osjetiti tugu, osamljenost, čak i očaj. No Jorge Bucay uči nas kako su bol i gubitak neprocjenjiv dio našega razumijevanja svijeta, osobnog rasta i razvoja svakog pojedinca. S jasnoćom i mudrošću kojima je osvojio milijune čitatelja diljem svijeta, koristeći se brojnim primjerima i pričama, autor bestselera Ispričat ću ti priču i Voljeti se otvorenih očiju u Putu suza pokazuje da se i najbolnija iskustva mogu preživjeti te da su, štoviše, baš ona neophodna da bismo sazreli kao ljudi.
Četiri su puta koja, kako piše slavni argentinski psihoterapeut Jorge Bucay, vode do potpunog ostvarenja svakoga ljudskog bića: put samoovisnosti, ljubavi, boli i sreće.
Gubici su dio naših života, oni su univerzalne i neizbježne konstante, a zovemo ih nužnima jer kroz njih rastemo. To što jesmo postali smo zahvaljujući svemu što smo izgubili i tomu kako smo kroz te gubitke prolazili. Dakako, put suza vodi nas krajolikom drukčijim od onoga kojim smo išli gazeći putem samoovisnosti ili putem susreta. Na tim smo putovima otkrivali same sebe i užitak bivanja u suživotu s drugima. Za razliku od njih, put suza povezuje nas s boli, no baš je on taj koji nas uči kako da postanemo potpuni, kako da prihvatimo životnu sponu koja se nalazi između gubitka i dobitka.

U PUTU SUSRETA Jorge Bucay otkriva nam novo značenje pojma “Mi”, onoga “Mi” čija vrijednost kudikamo nadilazi puki zbroj “Tebe” i “Mene”.
Tko smo i kako se nalazimo? Zašto se razilazimo? I zbog čega vrijedi početi iznova?
U ovoj mudroj i zabavnoj knjizi Jorge Bucay na svoj će nam neusporedivi način pokazati put istinskog susreta u svim našim odnosima: u prijateljstvu i obitelji, u ljubavi i seksu, a svaki korak na tom putu bit će vrijedna lekcija o suživotu i dogovoru, o privlačnosti i povjerenju, o dodiru s našim bližnjima, ljudima s kojima taj put prelazimo.

UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
135
 
VisinaVisina
205
 
DebljinaDebljina
41
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
40
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892900840
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…