Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

DIJETE ROBERTA POSTEA

 
 
 
DIJETE ROBERTA POSTEA
DIJETE ROBERTA POSTEA
Kataloški br.: 123117
Cijena: 15,79 € / 118,97 KN
Klupska cijena: 9,16 € / 69,02 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Nasmijte se do suza uz jedan od najpopularnijih komičnih romana ikada

Kad razborita, profinjena Flora Poste s devetnaest godina ostane bez roditelja, zaključi da joj ne preostaje ništa drugo osim otići rođacima u srce Sussexa. Na farmi prikladno nazvanoj Hladna utjeha upoznaje uklete Starkadderove: rođakinju Judith, ucviljenu zbog neizrečenoga grijeha; Amosa koji propovijeda oganj i prokletstvo; njihove sinove – pohotnog Setha i očajnog Reubena; dijete prirode Elfine i poludjelu staru tetku Adu Doom koja već dvadeset godina ne izlazi iz svoje sobe. Ali Flori ništa nije draže od organiziranja drugih ljudi. Oboružana zdravim razumom i tvrdoglavošću, odluči dovesti u red sve članove obitelji.
Urnebesno smiješna i nemilosrdna parodija ruralnih melodrama, Dijete Roberta Postea (1932.) jedan je od najomiljenijih komičnih romana svih vremena.

Stella Gibbons (1902. – 1989.) engleska je književnica, novinarka i pjesnikinja. Roman Dijete Roberta Postea prvi je koji je napisala i do danas se smatra jednim od najznačajnijih djela engleske književnosti prošloga stoljeća. Od 1932. godine redovito je u prodaji i osvaja brojne nove čitatelje, a prema njemu su snimljeni i film i televizijska serija. Iako je poslije napisala i objavila više od dvadeset naslova, od kojih su neki bili i nastavci ove uspješnice, ni jedan nije uspio postići ni približnu popularnost ovoga remek-djela.

StraniceStranice
256
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
20
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531426077
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…