Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

VOĐA

 
 
 
VOĐA
VOĐA
Super rabat
Kataloški br.: 123158
Cijena: 18,45 € / 139,01 KN
Klupska cijena: 6,00 € / 45,21 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Posljednji nastavak serije o ratnicima s Visočja

Connor, vođa MacDonaldovih sa Sleata, u rukama drži sudbinu svojih ljudi. Dužnost mu određuje s kim će se boriti, komu će vjerovati... čak i kime će se oženiti. Tražeći savjet, Connor se obraća Ilysi, mladoj proročici, koja otkriva nadolazeću opasnost – i strast koja plamti samo za njega. No ratnici sklapanjem braka moraju stvoriti snažan savez, a Ilysa je odveć skromna podrijetla. Lijepa Ilysa je iscjeliteljica, odijeva se jednostavno, govori tiho i vođu voli odavna, a kada Connor napokon rasplamsa žar strasti koja je tako dugo u njoj tinjala, Ilysa osjeća blaženstvo kakvo nikada nije osjetila. U trenutku kada on dužnost mora staviti ispred sreće, Ilysa osjeća da je Connor u velikoj opasnosti. Hoće li mu uspjeti dokazati da je ona žena koju treba uza se?

Četiri neustrašiva ratnika vraćaju se na Visočje kako bi vratili svoju zemlju i svoja prava. No

svi njihovi doživljaji na bojnome polju ne mogu ih pripremiti na dotad najveći izazov, osvajanje srdaca četiriju tvrdoglavih škotskih ljepotica. Ovo je četvrta i posljednja knjiga o ratnicima s Visočja.

„Izvanredno šarmantna i senzualna poslastica iz Visočja!“
Karen Hawkins, jedna od najprodavanijih autorica New York Timesa, za The Guardian

Margaret Mallory napustila je pravničku karijeru kako bi počela pisati romane. Nije jasno zašto je to sve iznenadilo. Tko ne bi više volio uzbudljive pustolovine sa zgodnim gorštacima od pisanja izvješća i poslovnih pisama?

Margaret živi na prekrasnom sjeverozapadnome dijelu SAD-a, uz Tihi ocean, sa svojim suprugom, luckastim psom i mrzovoljnom mačkom. Njihova su djeca otišla su u vlastite pustolovine, a ona većinu vremena provodi radeći na novoj romantičnoj priči.                           
StraniceStranice
354
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
26
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531426183
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…