Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje / 

TAJNI SVIJET ŽIVOTINJA

 
 
 
TAJNI SVIJET ŽIVOTINJA
TAJNI SVIJET ŽIVOTINJA
Kataloški br.: 12504
Cijena: 17,12 €
Klupska cijena: 14,47 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Fantastičan uvid u skriveni svijet životinja!

Novi veliki hit autora hita Tajni život drveća otkriva što osjećaju i o čemu razmišljaju životinje!

Doživljavamo ih zdravo za gotovo, nekad na njih obraćamo više pažnje, a nekad nimalo. Ali životinje su tu, dio svakog našeg dana. Znamo li što su sve u stanju osjećati?
Vjeverice posvajaju tuđu mladunčad, ali samo ako su im u rodu. Kune su sklone histeričnim ispadima kad shvate da je netko upao na njihov teritorij. Pjetlići svjesno i ciljano dolaze do intimnosti s kokama– na prevaru. Neke vrste ptica lažno dojavljuju da je u gnijezdu nevolja, kako bi partnere natjerale da se čim prije vrate kući. Srne pate za mladuncima, gavrani traže partnera za cijeli život, a pčele, pak, pamte i planiraju budućnost.

Autor svjetske uspješnice Tajni život drveća, Peter Wohlleben, vodi nas na novo čudesno putovanje u svijet koji se pruža oko nas, a kojeg prečesto nismo nimalo svjesni…

Peter Wohlleben o sebi:
Rođen sam 1964. godine u Njemačkoj, a svoje prve godine života proveo sam u centru Bonna. Unatoč tome, ili možda baš zbog toga, još kao šestogodišnjak odlučio sam postati zaštitnik prirode.
Odrastao sam u Sinzigu, a studij šumarstva završio u Rottenburgu am Neckar. Nakon toga slijede dva desetljeća činovničkog rada u šumarskoj upravi pokrajine Rheinland-Pfalz.

Nakon nekoliko godina provedenih u službi voditelja ureda u šumarskoj upravi, dobivam priliku raditi svoj posao iz snova: moj dom postaju šume općina Hümmel i Wershofen, koje se nalaze na području gorja Eifel kojima upravlja državna šumarska uprava.“

StraniceStranice
236
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
20
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533491257