Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Duhovnost / 

KOMUNIKACIJA DUŠE

 
 
 
KOMUNIKACIJA DUŠE
KOMUNIKACIJA DUŠE
Kataloški br.: 125278
Cijena: 120,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Ostvarite uspješan, sretan i ispunjen život!

 

Želite li naučiti komunicirati sa svojom dušom? Želite li naučiti komunicirati sa svojim duhovnim vodičima, anđelima, svecima i drugim svetim bićima koja su važna u vašem životu? Želite li naučiti izravno komunicirati s Bogom? Otkrijte moćne metode duše dr. Shaa za otvaranje svojih duhovnih komunikacijskih kanala za uspješan, sretan i ispunjen život.

 

U ovoj knjizi dr. Zhi Gang Sha, majstor duše i iscjelitelj, čija je misija preobrazba svjesnosti čovječanstva i svih duša u svemiru te njihovo prosvjetljenje kako bismo stvarali ljubav, mir i sklad za čovječanstvo, otkriva tajne metode za razvijanje četiri glavna kanala duhovne komunikacije: jezik duše, izravan protok, treće oko i izravno spoznavanje. S pomoću tih jednostavnih i praktičnih metoda dr. Shaa preobrazit ćete svoju svijest i svaki dio svoga života: dušu, srce, um i tijelo.

 

Dr. Zhi Gang Sha je majstor duše, izuzetan iscjelitelj i božanski sluga. Liječnik je klasične zapadne medicine, kao i tradicionalne kineske medicine. Utemeljitelj je Instituta za iscjeljivanje i prosvjetljenje dušom te Svjetskog pokreta za mir, prosvjetljenje i iscjeljivanje dušom. Veliki je majstor mnogih drevnih disciplina, uključujući tai chi, qi gong, feng shui te ji đing. Dr. Sha je stručnjak na području najnaprednije znanosti staničnog iscjeljivanja koja se sada razvija u Kini. Na Zapadu se bavi revolucionarnim istraživanjem o utjecaju duha na ljudski organizam. Njegova serija knjiga o moći duše razotkriva nam tajne, mudrost, spoznaje i vježbe duše kojima možemo preobraziti svaki vid života.       
StraniceStranice
204
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
155
 
VisinaVisina
235
 
DebljinaDebljina
16
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535201335
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…