Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

KAD SE SRUŠI SVIJET

 
 
 
KAD SE SRUŠI SVIJET
KAD SE SRUŠI SVIJET
Super rabat
Kataloški br.: 126342
Cijena: 13,14 €
Klupska cijena: 11,81 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Knjiga nade za sretnije dane

Koristan priručnik za teške životne trenutke
Tijekom našega života naučeni smo na određene događaje reagirati na određeni način pa postajemo ljutiti ili veseli, uzbuđeni ili razočarani. Ali ponekad se naš svijet sruši, nemamo više čvrstog oslonca i osjećamo se potpuno izgubljeni... Autorica nas potiče da sva takva iskustva ne shvaćamo kao probleme, prepreke ili kraj puta, nego kao izvanrednu sreću. Tek kad ostanemo bez čvrstog tla pod nogama, možemo otvoriti svoje srce i um te shvatiti tko smo uistinu i dokučiti smisao svojega života.
Obično se smatra da bol i patnju moramo uljepšati, zagladiti ili otupjeti kojekakvim tabletama kako bismo s njima izašli na kraj. No, tako si samo odvlačimo pozornost i propuštamo priliku za sreću – dok hrabrost da živimo u sadašnjem trenutku može donijeti jasnu percepciju, pa čak i iscjeljenje te duhovnu promjenu...

Kad se zateknemo u neizvjesnoj situaciji, zateći ćemo se na pragu spoznaje!

Američka budistička redovnica Pema Chödrön među najistaknutijim je svjetskim učenicama Chögyama Trungpea, slavnoga učitelja meditacije. Odlična je i svjetski poznata poznavateljica tibetanskog budizma i tehnika meditacije. Objavila je mnoga djela, kao što su Mjesta koja vas plaše (The Places that Scare You), The Wisdom of No Escape i Start Where You Are, koja su već postala klasici duhovne literature. Ljepota i jednostavnost njezina učenja učinile su od nje jednu od najomiljenijih i najistaknutijih duhovnih autora suvremenog doba, među budistima, ali i među mnogim drugim čitateljima diljem svijeta. Pema je stalna predavačica u budističkom samostanu Gampu, na otoku Cape Bretonu u kanadskoj pokrajini, Novoj Scotiji, prvome zapadnjačkom tibetanskom samostanu u Sjevernoj Americi.

„ Zahvalna sam svojoj učiteljici, Pemi Chödrön, od koje sam naučila najvažniju i najnužniju lekciju: kako sve više otvarati svoje srce.”
Alice Walker

StraniceStranice
196
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
125
 
VisinaVisina
185
 
DebljinaDebljina
15
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531426824
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…