Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

GREGOV DNEVNIK 12-OBITELJSKI ODMOR

 
 
 
GREGOV DNEVNIK 12-OBITELJSKI ODMOR
GREGOV DNEVNIK 12-OBITELJSKI ODMOR
JEFF KINNEY
Kataloški br.: 126649
Cijena: 10,49 €
Klupska cijena: 9,16 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Dvanaesti roman iz serijala o urnebesnim dogodovštinama Grega Heffleyja koji je u svijetu prodan u više od 200 milijuna primjeraka!

Greg Heffley i njegova obitelj kreću na put. Hladnoća i stres zbog božićnih blagdana koji su pred vratima, Heffleyji odluče otputovati u tropsko odmaralište na prijeko potreban odmor i opuštanje. Nekoliko dana otočnoga raja činit će čuda za Grega i njegovu iznurenu obitelj.
No Heffleyji će uskoro doznati da raj baš i nije onakav kakvim su ga zamišljali. Opekline od sunca, probavne smetnje i otrovni pauci prijete propašću obiteljskog odmora. Mogu li se ovi praznici spasiti ili će odmor na tropskom otoku završiti katastrofom?

Urnebesno!
Sunday Telegraph

Jeff Kinney dizajner je internetskih igrica i autor bestselera. Jeffa su u Time Magazineu proglasili jednim od 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Također je autor internetskih stranica poptropica.com koje je Time Magazine svrstao među 50 najboljih na svijetu. Djetinjstvo je proveo u Washingtonu, a 1995. godine preselio se u Novu Englesku. Živi na jugu Massachusettsa sa ženom i dvojicom sinova.

PrevoditeljPrevoditelj
OZREN DOLEŽAL
 
StraniceStranice
218
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
130
 
VisinaVisina
190
 
DebljinaDebljina
17
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531426848
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…