Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

KOMPLET-RAČUNAJ NA../20 KORAKA

 
 
 
KOMPLET-RAČUNAJ NA../20 KORAKA
KOMPLET-RAČUNAJ NA../20 KORAKA
BUCAY JORGE
Kataloški br.: 127001
Cijena: 98,90 KN
Klupska cijena: 89,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Knjige koje će vam pomoći da nađete svoj životni put

RAČUNAJ NA MENE
Demián, junak knjige Ispričat ću ti priču, petnaestak godina nakon što je pohodio psihoterapeuta Jorgea, koji mu je pomogao da prebrodi svoje probleme, nalazi se pred novim životnim raskršćem. Njegov brak nije uspio, a ni druge stvari u životu ne idu mu kako je planirao... Nema mu druge nego da se obrati prijatelju Jorgeu, koji mu je rekao da uvijek može računati na njega. U novim životnim okolnostima, pred novim problemima, Demián ne zna kako postupati, a Jorge mu pomaže da spozna sebe, da vidi druge novim očima, da kroz niz priča dođe do istinskog ja te da shvati kako može računati na obitelj, prijatelje i novu ljubav.

Demiánova priča ujedno je i priča većine suvremenih ljudi, ona govori o svima kojima se njihova situacija čini bezizlaznom i o tome kako da pronađu put – jer, kako autor na jednome mjestu kaže, treba shvatiti da postoji mogućnost “da cilj ne bude krajnji domet. Mogućnost da put kao takav bude krajnji domet hodanja. Ideja da prolaziš neki put, a da ne proživljavaš svaki korak kao ispit.”

Jorge Bucay se u ovoj knjizi opet dokazuje kao jedan od najvećih i najboljih psihoterapeuta današnjice. On zna pričati priče i s puno humora i jednostavnosti dolazi do srca problema, a svatko sam mora pronaći rješenje za svoju situaciju. Pritom je čar pripovijedanja priča, kojih je prepuna i ova knjiga, magija koja nas vodi te nam pokazuje da i u naizgled najtežim situacijama ima rješenja i nade za novi početak.

 

20 KORAKA PREMA NAPRIJED
Autor u ovoj knjizi iznova pokazuje da su velike mudrosti jednostavne, ali i da ih moramo prije svega otkriti u samima sebi. O činjenicama koje nas čine boljima, otvorenijima i sretnijima Bucay piše tako da čitatelj shvati da ih mora pronaći u sebi i za sebe. U svakom koraku nalazi se i poneka priča koja plastično ocrtava što taj korak za nas kao pojedinca znači. Bucay ne piše naputke za samopomoć, on ne daje recept za sreću i uspjeh, nego kao vrhunski geštalter traži od čitatelja da se aktivno uključi, da sam bude taj koji će pred sobom otvoriti vrata, prijeći put života i odlučiti kako će taj put izgledati.
20 koraka prema naprijed početak je putovanja prema boljem, sigurnijem i sretnijem ja, prema shvaćanju svojih potreba i želja. Ovdje Jorge Bucay postavlja smjerokaze, a svoj put svatko treba pronaći sam.

StraniceStranice
496
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
135
 
VisinaVisina
204
 
DebljinaDebljina
32
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
42
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892901489
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…