Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
MULTIMEDIJA / 

DVD-TARZAN/ALADIN/LEGENDA O MEDVJEDU

 
 
 
DVD-TARZAN/ALADIN/LEGENDA O MEDVJEDU
DVD-TARZAN/ALADIN/LEGENDA O MEDVJEDU
Novost
Kataloški br.: 126615
Klupska cijena: 89,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

TARZAN + ALADIN +  LEGENDA O MEDVJEDU

Tri uzbudljive animirane avanture iz vrhunske Disneyjeve radionice čarobnih filmova osiguravaju vrhunsku zabavu, kvalitetnu glazbu i pjesme vrhunskih glazbenih autora i izvođača.

Tarzan je animirana priča o slavnom i neustrašivom junaku džungle kojeg je podigla majmunica. Ovjenčan Oscarom i Zlatnim globusom za najbolju izvornu pjesmu You´ll Be in My Heart, koju u originalu izvodi slavni Phil Collins, crtić redatelja Chrisa Bucka (Divlji valovi) i Kevina Limea (102 Dalmatinca, Začarana) izuzetno je uspjela adaptacija glasovitog romana Edgara Ricea Burroughsa. Dodatnu filmsku glazbu potpisuje nagrađivani Mark Mancina (Brzina, Zločesti dečki, Vlak pun love, Twister, Con Air - Opasan let, Dan obuke, Legenda o medvjedu).

Aladin je inspiriran poznatom arapskom pričom o Aladinu iz zbirke "Priče iz 1001 noći". Govori o siromašnom mladiću koji pronađe čarobnu svjetiljku s duhom koji svojem gospodaru ispunjava želje. Ovaj animirani film zabavno je i vrlo toplo djelo iz Disneyjeve tvornice čarolija za djecu.
Ovaj crtić, prepun akcije, lijepih pjesama i duhovitih dijaloga prikazuje poznatu priču koja je bila mnogo puta ekranizirana, a pjesma A Whole New World iz filma nagrađena je Oscarom i Grammyjem za najbolju originalnu pjesmu.

Legenda o medvjedu lijep je, topao film o ljubavi i toleranciji, a počiva na pričama iz sjevernoameričke mitologije, prema kojoj su životinje jednom bile ljudi. Riječ je o još jednom velikome animiranome hitu iz Disneyeve produkcije, vizualno je inovativan, nominiran za Oscara kao najbolji animirani film te za još 17 najuglednijih svjetskih filmskih nagrada.

UvezUvez
PLASTIKA
 
ŠirinaŠirina
135
 
VisinaVisina
190
 
DebljinaDebljina
27
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892901502
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…