Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Priručnici / 

KOMPLET-ZDRAVLJE 1-4

 
 
 
KOMPLET-ZDRAVLJE 1-4
KOMPLET-ZDRAVLJE 1-4
Kataloški br.: 127944
Cijena: 159,60 KN
Klupska cijena: 129,90 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Ljekovito bilje za liječenje jetre
Ova je knjiga namijenjena u prvom redu onima koji žele prevenirati bolest jetre korištenjem pripravaka za prehranu od biljaka koje imaju najveću ljekovitost za jetre. U knjizi se na jednostavan i primjeren način opisuju simptomi bolesti jetre, primjena ljekovitih pripravaka od raznih biljaka koje pridonose zdravlju jetre.

Liječenje žuči ljekovitim biljem
U početku treba naglasiti da ova knjiga predstavlja nastavak knjige Ljekovito bilje za liječenje jetre pogotovo jer je žuč zajednički organ u sustavu ljudskog tijela s vrlo važnom funkcijom. Navedene i opisane biljke u knjizi Ljekovito bilje za liječenje jetre su zajedničke za oba organa po svojim osobinama, pa se u ovoj knjizi smatraju "kompletom" najvažnijih biljaka u liječenju dva organa spomenuta u obe knjige.

Liječenje želuca ljekovitim biljem
Ova je knjiga namijenjena u prvom redu onima koji žele znati više o sprječavanju bolesti želuca uz korištenje raznih pripravaka od ljekovitih i jestivih biljaka. U knjizi su na jednostavan način opisani simptomi bolesti, te ljekoviti pripravci koji se preporučuju za primjenu. 

Liječenje gušterače ljekovitim​​​​​​​
Ova je knjiga namijenjena u prvom redu onima koji žele prevenirati bolest gušterače korištenjem pripravaka za prehranu od biljaka koje imaju najveću ljekovitost za gušteraču. U knjizi se na jednostavan i primjeren način opisuju simptomi bolesti gušterače, primjena ljekovitih pripravaka od raznih biljaka koje pridonose zdravlju gušterače. 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
1
 
VisinaVisina
1
 
DebljinaDebljina
1
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
35
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892910214
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…