Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

MOJA STEAM RJEŠAVALICA - MATEMATIKA

 
 
 
MOJA STEAM RJEŠAVALICA - MATEMATIKA
MOJA STEAM RJEŠAVALICA - MATEMATIKA
Kataloški br.: 128371
Cijena: 69,00 KN
Klupska cijena: 59,90 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
RAZMIŠLJAJTE poput matematičara pa računajte i crtajte u ovoj knjizi prepunoj zabavnih aktivnosti, zavrzlama koje valja RIJEŠITI, kodova koje treba RAZBITI, uzoraka koje treba NACRTATI...

Teme i zadatci predstavljeni u ovoj knjizi smišljeni su na zanimljiv način u obliku slagalica, geografskih i igraćih karata, mađioničarskih trikova, tablica, sudoku zadataka i drugih djeci bliskih igara, kao i svakodnevnih radnji u kojima će uočiti i prepoznati zakonitosti matematike.

Iznenadit ćete se koliko je matematika prisutna svuda oko nas, i to ne samo u brojevima i računanju, nego i u oblicima, uzorcima, odnosima u prostoru…

Ovakvim raznovrsnim zadatcima djeca uče igrajući se te razvijaju kritičko mišljenje i sposobnost rješavanja problema.
Dijete se potiče na uočavanje, uspoređivanje, analiziranje i povezivanje aktivnosti s iskustvima iz svakodnevnog života, što sve u konačnici i dovodi do rješenja zadatka i jačanja samopouzdanja.

STEAM (kratica za engl. Science, Technology, Engineering, Arts and Math) novi je način pristupa zadatcima i učenju koji koristi znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku kao polazište za razvoj djetetove znatiželje, komunikacije i kritičkog razmišljanja.
Dijete putem sadržaja STEAM-a eksperimentira, razvija kreativnost i iskustveno uči, što mu kasnije pomaže i u sagledavanju i rješavanju raznih drugih zadataka te pristupanju problemima.

Uživajte u upoznavanju matematike na potpuno novi način!  
StraniceStranice
80
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
192
 
VisinaVisina
245
 
DebljinaDebljina
9
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533137001
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…