Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

KOMPLET-RADOSNICA+DNEVNIK

 
 
 
KOMPLET-RADOSNICA+DNEVNIK
KOMPLET-RADOSNICA+DNEVNIK
Kataloški br.: 128744
Cijena: 18,45 € / 139,01 KN
Klupska cijena: 17,12 € / 128,99 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
RADOSNICA
Sačuvajte najljepše trenutke i događaje iz prve godine života vašeg djeteta. Album obogatite zapisima, sjećanjima i fotografijama i tako napravite nezaboravnu knjigu uspomena. To će vašem djetetu biti neprocjenjiv dar.DNEVNIK MOG DJETINJSTVA

Ovjekovječite najvažnije trenutke djetetova odrastanja!
Kad u vaš život uđe dijete, svaki dragocjeni trenutak želite provesti zajedno. No svakodnevica nas često odvaja i dijete povjeravamo bliskim osobama. Kako bismo omogućili roditeljima da prate svaki korak odrastanja svojeg djeteta, stvorili smo ovaj dnevnik od kojeg će nastati prava riznica sjećanja. Bake i djedovi, rodbina, prijatelji i dadilje ‒ svi koji pomažu u brizi i odgoju djeteta ‒ tako će roditeljima moći lako prenijeti sve važne informacije o tome što se sve događalo u djetetovu danu u trenucima fizičke odvojenosti. Iz stranice u stranicu svi koji se brinu za dobrobit vašeg djeteta s roditeljima mogu bilježiti prve riječi, korake i nestašluke.

Ovaj dnevnik daje brojne savjete stručnjaka koji će uskočiti u pomoć u svakoj nedoumici, bilo da je riječ o prehrani, odgoju, zdravlju ili igri. Šarene će stranice s vremenom ispuniti važni događaji i napomene, ali i anegdote i bilješke koje će svi s veseljem čitati.

UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
210
 
VisinaVisina
260
 
DebljinaDebljina
44
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892910429
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…