Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

IZGUBLJENO PISMO

 
 
 
IZGUBLJENO PISMO
IZGUBLJENO PISMO
Super rabat
Kataloški br.: 128793
Cijena: 13,26 € / 99,91 KN
Klupska cijena: 11,93 € / 89,89 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Lijep, dirljiv i nezaboravan roman otkriva trajnu moć ljubavi i veza koje odjekuju tijekom vremena

Potresan, topao povijesni roman o ljubavi i preživljavanju, nadahnut stvarnim članovima pokreta otpora tijekom Drugoga svjetskog rata u Austriji te tajanstvenim ljubavnim pismom koje povezuje naraštaje obitelji. Austrija, 1938. godina. Kristoff je mladi šegrt židovskog majstora gravera. Kad njegov učitelj nestane u Kristalnoj noći, Kristoff je prisiljen gravirati poštanske marke za Nijemce. Istodobno radi uz Elenu, vatrenu kćer voljenog učitelja i s austrijskim pokretom otpora na slanju šifriranih poruka i krivotvorenju spisa. Kad se usred brutalnoga ratnog kaosa zaljubi u Elenu, mora pronaći način da spasi nju i sebe.

Los Angeles, 1989. godina. Katie Nelson prolazi postupak razvoda i dok čisti kuću i svoj život, nalazi zbirku poštanskih maraka koja je pripadala njezinu ocu, čovjeku koji se nedugo prije preselio u starački dom te gubi pamćenje. Kad procjenitelj Benjamin otkrije neobičnu marku iz Drugoga svjetskog rata zalijepljenu na staro ljubavno pismo, on i Katie kreću na putovanje koje će im otkriti priču o strasti i tragediji. Prošlost i sadašnjost isprepliću se kroz vrijeme i kontinente, a njihovo putovanje odvest će ih sve do netom srušenoga Berlinskog zida.

„Prelijep i uzbudljiv roman… Savršen za knjižne klubove i ljubitelje knjige Slavujeva

pjesma.“
POPSUGAR

Jillian Cantor autorica je nagrađenih romana među kojim su The Hours, Count i Margot. Rođena je nedaleko od Philadelphije, gdje je i odrasla, a trenutačno živi u Arizoni sa suprugom i dva sina.

StraniceStranice
300
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
24
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531428200
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…