Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

NAJGORI NASTVNICI NA SVIJETU

 
 
 
NAJGORI NASTVNICI NA SVIJETU
NAJGORI NASTVNICI NA SVIJETU
Kataloški br.: 128819
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Nastavak velikih hitova jednog od najpopularnijih suvremenih dječjih pisaca

Ako ste upoznali Najgoru djecu na svijetu – pripremite se na nešto mnogo, mnogo gore… deset strašnih priča o najgorim nastavnicima na svijetu!
Mislite da su vaši nastavnici loši? Čekajte dok ne upoznate ove nastavnike. Ovih deset priča o najljepšim zlokobnim učiteljima na svijetu natjerat će vas da potrčite prema vratima škole. Jedan predaje znanost i napola je čovjek, a napola čudovište. Pripazite i na groznu nastavnicu koja je UVIJEK bijesna, a tu je i nastavnik koji se potresno plaši – djece!

„Lijepo sam vas upozorio.“
David Walliams

„Walliams je sve bolji i bolji!“
Telegraph

„Novi Roald Dahl!“
Evening Standard

O autorima knjige Najgori nastavnici na svijetu:

David Walliams potpuno je osvojio svijet dječje književnosti. Njegovi su romani prevedeni na više od četrdeset jezika, a samo su u Velikoj Britaniji prodani u više od jedanaest milijuna primjeraka. Walliamsove su romane kritičari ovjenčali nenadmašenim lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom.

Tony Ross radi kao grafičar dizajnerskih i reklamnih agencija. Njegovi su stripovi objavljivani u slavnim tiskovinama diljem svijeta. Napisao je više od 100 knjiga, a ilustrirao ih više od 2000. David i Tony  su surađivali na šest Davidovih nevjerojatno uspješnih dječjih romana − Mali milijarder, Banditska bakica, Bljakburger, Zla zubarica, Tetka probisvjetka i Djedov veliki bijeg, kao i na uspješnoj zbirci pripovjedaka, Najgora djeca na svijetu.      
StraniceStranice
308
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
158
 
VisinaVisina
208
 
DebljinaDebljina
24
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
61
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531427326
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…