Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

ŠAPUTANJA U NOĆI

 
 
 
ŠAPUTANJA U NOĆI
ŠAPUTANJA U NOĆI
Kataloški br.: 129387
Cijena: 18,57 €
Klupska cijena: 6,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Napeta i uzbudljiva priča koja vam neće dati mira

Sloan Reynolds policajka je u jednom gradiću na Floridi koja zna da je njezin skroman odgoj daleko od luksuznog svijeta u Palm Beachu, gdje joj žive otac i sestra Paris. Kako nikada nisu pokušali stupiti u kontakt s njom, bili su joj potpuni neznanci, sve dok jednog dana iznenada nije dobila njihov poziv da ih posjeti u Palm Beachu i prepusti se tamošnjim društvenim zbivanjima.
Kao žena kojoj je njezin istražiteljski rad draži od Diorovih haljina, Sloan nije dirnuta zakašnjelim obiteljskim pozivom. Ali kad joj agent FBI-ja Paul Richardson priopći da je njezin otac zajedno sa svojim partnerima osumnjičen za prijevaru, urotu i ubojstvo, Sloan pristane ući u očev život, skrivajući svoje pravo zanimanje.
Sloan je na visini zadatka dok ne upozna Nou Maitlanda, poznatog poduzetnika koji posluje po cijelom svijetu i koji je uz to jedan od glavnih osumnjičenika FBI-ja. Sloan protiv svoje volje osjeti strašnu privlačnost prema njemu, ali kad se šokantnim ubojstvom uzdrma zavodljiva fasada bogatstva i glamura koji ju okružuju, Sloan mora pronaći put kroz labirint prijevare i strasti, kako bi pronašla nekoga kome može vjerovati i kako bi odgonetnula istinu iza onih strašnih šapata u noći.

StraniceStranice
426
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
31
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
66
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531428330
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…