Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

NOĆ KAD JE OLIVIA PALA

 
 
 
NOĆ KAD JE OLIVIA PALA
NOĆ KAD JE OLIVIA PALA
Kataloški br.: 129445
Cijena: 15,91 €
Klupska cijena: 13,26 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Koliko dobro poznajemo vlastitu djecu?

U sitnim jutarnjim satima Abi Knight zapanji telefonski poziv koji nijedna majka nikad ne želi primiti: njezina kći tinejdžerica Olivia pala je s mosta. Olivijin mozak je mrtav, no ona je trudna i mora ostati na aparatima koji je drže na životu kako bi dijete preživjelo. A tad Abi ugleda modrice oko Olivijinih zapešća.
Kad policija neočekivano zaključi da je Olivijin pad nesreća, Abi odluči sama razotkriti što se doista dogodilo te noći. Slomljena srca i tugujući, ona raspreda niti života svoje kćeri. Je li Olivijin pad bio nesreća? Ili nešto daleko zlokobnije?
U maniri romana Male laži dolazi napeti roman pun emocija koji govori o majci koja razotkriva istinu o tome kako je njezina kći doživjela moždanu smrt. I kako je trudna.

Christina McDonald plete napetu i dirljivu priču o skrivenim vezama, razornim lažima i snazi ​​majčine ljubavi. Uz flashbackove Olivijine odlučnosti da otkrije obiteljske tajne, ovaj napeti i emotivni roman postavlja pitanje: koliko dobro poznajete svoju djecu? I koliko dobro ona poznaju vas?

StraniceStranice
346
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
27
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531428514
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…