Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Duhovnost / 

DETOKS UMA

 
 
 
DETOKS UMA
DETOKS UMA
DAVID PERLMUTTER, KRISTIN LOBERG, AUSTIN PERLMUTTER
Kataloški br.: 129833
Cijena: 15,91 €
Klupska cijena: 13,26 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Kad ste se posljednji put osjećali istinski sretno, ispunjeno, bistro, odmoreno i duboko povezano sa sobom i s ljudima oko sebe?

Ako je od toga prošlo već neko vrijeme, ova knjiga je za vas! Knjiga Detoks uma otkriva kako suvremeni svijet duboko utječe na naše svakodnevne odluke i aktivno manipulira njima zbog čega postajemo usamljeniji, tjeskobniji, deprimiraniji, nepovjerljiviji, boležljiviji i deblji no ikada. Ako sami ne upravljate svojim mozgom, drugi će upravljati njime umjesto vas.

Autori nam u ovoj knjizi objašnjavaju kako se moguće probuditi iz tog stanja monotonije te krenuti za trajnom radošću i duboko smislenim postojanjem – čak i dok proživljavamo teškoće, razočaranja i izazove. To je neizbježno. Ali, nije neizbježno osjećati se kronično nepovezano, maglovito, tjeskobno, frustrirano, možda čak i slomljeno, pod teretom samog života.

Postoje vrlo stvarni i učinkoviti načini kako izbjegavati mnoge od tih osjećaja i, još važnije, stvarati trajnu sreću u životu. Savjeti izneseni na stranicama ove knjige jednostavni su, vrlo lako izvedivi, korisni i pristupačni, posebice desetodnevni program koji obuhvaća plan prehrane s četrdeset slasnih i zdravih recepata. Detoks uma ključni je vodič za naše ozdravljenje te nam utire put prema svrhovitijem životu koji će nas potpuno ispunjavati.

“Knjiga Detoks uma pokazuje nam kako možemo svjesno izmijeniti svoj mozak kako bismo osjećali povezanost, suosjećanje i donosili bolje odluke pa stoga pruža okvir za ponovni pronalazak radosti i zdravlja u modernom svijetu.”
Deepak Chopra

David Perlmutter, dr. med., licencirani je neurolog i član nastavnog osoblja Američkoga nutricionističkog koledža te je izvanredni profesor Medicinskog fakulteta Miller pri Sveučilištu Miamija. Primio je brojne nagrade, uključujući nagradu Linus Pauling za inovativne pristupe neurološkim poremećajima, nagradu Liječnika godine koju dodjeljuje Nacionalna nutricionističko-prehrambena udruga i nagradu Humanitarac godine, koju dodjeljuje Američki nutricionistički koledž. Na mrežnoj stranici DrPerlmutter.com održava aktivni blog te je autor svjetskih uspješnica Inteligentna prehrana i Zdrava probava – zdrav mozak.

Austin Perlmutter, dr. med., licencirani je specijalist interne medicine. Na Sveučilištu Miamija diplomirao je medicinu, a internu medicinu specijalizirao je na Sveučilištu za zdravlje i znanost u Portlandu u Oregonu. Njegovo akademsko zanimanje usredotočeno je na proučavanje učinaka iscrpljenosti i depresije, ali i na preventivnu skrb te držanje kroničnih bolesti pod nadzorom.

StraniceStranice
248
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
163
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
18
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531428743
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…