Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
 
 
 
ŠAPICE
ŠAPICE
SLAVKO SOBIN
Kataloški br.: 130799
Cijena: 9,28 €
Klupska cijena: 7,95 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Prva slikovnica našeg popularnog glumca Slavka Sobina

Kad se jednog dana na ulici sretnu dva psa – jedan mali, ulični mješanac, ničiji i sretan s onim što nema, kojemu svi viču „Mrš Ajča“ pa on misli da mu je to ime, i kućna, dobro odgojena i malo razmažena pudlica Dona, nezadovoljna svim luksuzom na koji je navikla, bit će to početak jednoga velikog prijateljstva… Šapice su divna i poučna priča o važnosti skromnosti, prijateljstva i ljubavi, toleranciji i prihvaćanju drugačijih te o svim važnim stvarima koje treba naučiti u najranijoj dobi.

Slavko Sobin kazališni je, televizijski i filmski glumac koji je htio biti upravo to i otkad zna za sebe. Ali htio je i pisati, ali nije bio siguran zna li. Pa je probao. Vi ćete procijeniti je li uspio. Od ostalih informacija ne zna što bi moglo biti bitno. Rođen je u Splitu, studirao u Los Angelesu, a vratio kući jer mu je doma najljepše. Voli obitelj, prijatelje, pse i prirodu.  Dobio je nagradu za Srce na sceni, projekt s mladima s cerebralnom paralizom koji je do danas njegov najveći životni ponos.

Patricio Aguero rođen je 1977. godine u Meridi, u Venezueli. Bavi se scenografijom, kostimografijom, izradom marioneta, animacijom i ilustracijom. Godine 2002. dolazi u Europu te tako stiže i do Zagreba gdje se u Zagrebačkom kazalištu lutaka bavi scenografijom i kostimografijom. Izradio je lutke za predstavu Svarožić u Zagrebačkom kazalištu lutaka za koju je dobio i nagradu Zlatna žar ptica uz scenografkinju Dinku Jeričević. Ilustrirao je knjigu Hrvatska bajoslovlja, izradio scenografiju i kostimografiju za predstavu Kako je mama postala zmaj u kazalištu Žar ptica, kostimografiju za Heidi u Kazalištu Moruzgva, Kerempuh, ITD te scenografiju za Hamleta. Posljednjih je godina za Mozaik knjiga ilustrirao slikovnice Orašar, Vuk i sedam kozlića, Dječji bonton, Šegrt Hlapić i Andersenove Bajke.


IlustratorIlustrator
PATRICIO ALEJANDRO AGUERO MARINO
 
StraniceStranice
56
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
146
 
VisinaVisina
207
 
DebljinaDebljina
10
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
58
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531429269
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…