Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

NEĆETE PRONAĆI MIR DOK NE POSTANETE ZAHVALNI

 
 
 
NEĆETE PRONAĆI MIR DOK NE POSTANETE ZAHVALNI
NEĆETE PRONAĆI MIR DOK NE POSTANETE ZAHVALNI
SLAVICA SQUIRE
Super rabat
Kataloški br.: 130781
Cijena: 15,91 € / 119,87 KN
Klupska cijena: 13,26 € / 99,91 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Doznajte kako možete sami pronaći svoj mir, sreću i uspjeh!

Podaren nam je život, ni dobar ni loš, jednostavno život, i što mi od njega napravimo ovisi samo o nama, jer sreća i uspjeh nisu Božji dar, već su plod unutrašnjeg stava.

U današnjem načinu života prevladava preopterećenost, uznemirenost i stres koji ljudima kvare život i poništavaju sva njihova postignuća pa se postavlja pitanje kako izići iz tog začaranog kruga? Kako naći svoj duševni mir, a ipak biti uspješan i sretan? Izgleda kao da je duševni mir nešto što se može naći samo u visokim planinama Tibeta ili u odricanju od današnjih tekovina civilizacije, ali nije tako. Ova knjiga bit će vam vodič koji će vam pomoći da iskoristite najnovija znanstvena dostignuća i da nađete svoj mir, dok krupnim koracima gradite svoj uspjeh i sreću.

Autorica ima jedinstven stil poučavanja u kojem se koristi primjerima iz svoje bogate prakse, metaforama, humorom i pitanjima, pa učenje s njom predstavlja jedinstveno iskustvo koje se prelijeva na sva životna područja.

Svojim predavanjima, knjigama, internetskim dnevnikom i kolumnama daje praktične odgovore na temu kako postati i ostati uspješan i sretan. U svemu što radi koristi se najnovijim spoznajama o znanosti o uspjehu te ih iznimno uspješno kombinira s umjetnošću ispunjena života, što pokazuje vlastitim primjerom. Posjeduje ogromno iskustvo, što njezin stil poučavanja i pisanja čini autentičnim, drukčijim i moćnim. Tom izvanrednom kombinacijom postiže vrhunske rezultate i pobuđuje iznimno zanimanje mnogih ljudi koji su u radu s njom postigli dobre rezultate u različitim područjima. Najbolja potvrda uspješnosti njenih posebnih programa, NLP-a, coachinga ili kojeg od njezinih autorskih programa, iznimno su zadovoljni i uspješni klijenti, kao i njena osobna priča, izvanredna karijera i fenomenalan način života te posebice činjenica da je i dalje željna znanja, da se neprestano profesionalno usavršava i ulaže u osobni razvoj i napredak.

Slavica Squire svojim knjigama, izvanrednim edukacijama i životom inspirira ljude da iskoriste metode suvremene primijenjene psihologije kako bi kreirali posao i život koji će voljeti te kako bi iskoristili svoj puni potencijal i ostvarili svoje snove.

Uspješno se bavila poslovima prodaje u Njemačkoj, gdje je upoznala vodeću svjetsku metodologiju za osobni i profesionalni razvoj – neurolingvističko programiranje (NLP), što za nju postaje „ljubav na prvi pogled“. Pomoću NLP-a postiže izvanredne rezultate u prodaji i vrlo brzo dospijeva na rukovodeće mjesto.

Godinama surađuje s najvažnijim svjetskim stručnjacima iz ovoga područja i rado je viđena kao predavačica na institutima NLP-a i coachinga diljem svijeta. Nakon niza specijalizacija kod najpriznatijih stručnjaka NLP-a i na najboljim svjetskim institutima za coaching, stječe certifikat International NLP Master Trainer, licenciju edukatorice za coaching. Potpredsjednica je udruge European Coaching Association – ECA. Autorica je više različitih programa, od kojih je najpopularniji Power Life Design, s kojim je gostovala više puta u SAD-u, Brazilu, Rusiji, Italiji… Ona je prva NLP trenerica u Srbiji, osnivačica prvoga NLP instituta (2006. godine) i prve Coaching akademije (2008. godine) u cijeloj regiji.

Budući da u Srbiji ova metodologija do tada nije bila poznata, iz velike ljubavi prema svojoj zemlji i NLP-u odlučuje se za potez koji se u to vrijeme činio nevjerojatnim: daje otkaz na rukovodećemu mjestu kako bi ovu izvanrednu metodologiju donijela u Srbiju.

S prvim profesionalnim NLP treninzima na srpskom jeziku za top-menadžere je počela 2004. godine.

  • Pohađala je vrhunske edukacijske programe diljem svijeta, od Srbije, Njemačke, Švicarske, Austrije, Brazila preko Italije, Mađarske, Norveške do Amerike i Balija.
  • Tijekom siječnja i lipnja 2017. godine uspješno je završila desetodnevni trening čuvenoga Tonyja Robbinsa (Business Mastery 1, West Palm Beach u SAD-u, i Business Mastery 2, Amsterdam u Nizozemskoj).
  • Imala je prigodu učiti od vrhunskih stručnjaka poput Stephena Giligana i Roberta Diltsa, kojima je petnaest dana asistirala na cjelovitom certifikacijskom programu Generative Coaching u Brazilu.
PrevoditeljPrevoditelj
JAKOV LOVRIĆ
 
StraniceStranice
168
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
210
 
DebljinaDebljina
12
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531429153