Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

DRAGI EDWARDE

 
 
 
DRAGI EDWARDE
DRAGI EDWARDE
ANN NAPOLITANO
Kataloški br.: 131219
Cijena: 17,24 €
Klupska cijena: 7,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Čudesno dubokoumna i iscjeljujuća priča koja otkriva kako pronaći smisao vlastita života nakon što izgubiš baš sve!

Jednog ljetnog jutra dvanaestogodišnji će Edward Adler sjesti u avion s roditeljima i bratom te poletjeti prema Los Angelesu. Oko njega će biti još 138 putnika, svaki sa svojim pričama, svojim sudbinama, strahovima i očekivanjima. A onda će se zrakoplov srušiti, a Edward će jedini preživjeti. Njegova će priča postati tema televizijskih programa, bit će u svim medijima, a jedino što će on željeti bit će pronalazak novoga, smislenog života bez vlastite obitelji. Znat će da je dio njega još uvijek na nebu, u tom zrakoplovu, da u svojoj glavi još uvijek sjedi privezan za avionsko sjedalo, da su roditelji tu negdje...

A onda će se pojaviti netko tko će mu pomoći da se ponovno osjeti živim i odgovori mu na pitanja koja ga muče: Kad izgubiš sve kako pronaći sebe? Kako pronaći smisao vlastita života? Što znači ne samo preživjeti već i ponovno živjeti?

Ovaj bestseler New York Timesa istraživanje je onoga što nas čini ljudskim bićem, uči nas kako preživjeti u ovom zagonetnom svijetu i kako skrbiti jedni za druge. Ovo je jedna od onih knjiga koje vas prisile vjerovati autoru, koje vas duboko rastuže, ali vas i vode prema nečemu čudesnom, nečemu dubokoumnom i iscjeljujućem.

„Dragi Edwarde jedna je od rijetkih knjiga koja će vam slomiti srce i iznova ga sastaviti.“
Jodi Picoult

PrevoditeljPrevoditelj
ALEKSANDRA BARLOVIĆ
 
StraniceStranice
324
 
ŠirinaŠirina
143
 
VisinaVisina
25
 
DebljinaDebljina
200
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
66
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531429450
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…