Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

DAR PROŠLOSTI

 
 
 
DAR PROŠLOSTI
DAR PROŠLOSTI
FIONA VALPY
Super rabat
Kataloški br.: 131276
Cijena: 15,91 €
Klupska cijena: 8,00 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Autorica bestselera donosi uzbudljivu priču o trima mladim ženama suočenima s nemogućim odlukama. Kako će im povijest i njihove obitelji suditi?

Radnja ovog romana odvija se u Parizu 1940. godine. Nacisti su okupirali grad, a tri mlade švelje vode svoje živote kako najbolje mogu i znaju. No sve tri skrivaju tajne. Ratom pogođena Mireille bori se na strani pokreta otpora, Claire je zaveo njemački časnik, a Vivienne je upletena u nešto što ni jednoj od njih ne može otkriti.

Dvije generacije poslije, Claireina unuka Harriet, Engleskinja, dolazi u Pariz, sama i nesigurna, u očajničkoj potrazi za vezom sa svojom prošlošću. Živeći i radeći u istoj zgradi u Rue Cardinale, doznaje istinu o svojoj baki – i sebi – te razotkriva obiteljsku povijest koja je mračnija i bolnija nego što je ikad zamišljala.

U vrijeme rata tri se švelje suočavaju s nemogućim odabirima kad ih njihove tajne aktivnosti dovode u veliku opasnost. Spojene odanošću, ugrožene izdajom, mogu li preživjeti najmračnije povijesno doba bez teških posljedica?

Autorica svjetskih uspješnica Fiona Valpy omiljena je britanska spisateljica. Sedam je godina živjela u Francuskoj, kad se ondje 2007. godine preselila iz Ujedinjenog Kraljevstva. Ona i njezina obitelj obnovili su staru kuću u vinogradarskom kraju pokraj Bordeauxa. Sva su ta nadahnuća, zajedno s ljubavlju prema tom mjestu, ljudima i njihovoj povijesti, našla put u knjige što ih je napisala. Djela su joj prevedena na više od dvadeset svjetskih jezika, a sada i na hrvatski. Fiona trenutačno živi u Škotskoj, ali redovito, u potrazi za suncem, posjećuje Francusku.               
PrevoditeljPrevoditelj
VESNA VALENČIĆ
 
StraniceStranice
278
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
143
 
VisinaVisina
20
 
DebljinaDebljina
200
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531429658
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…