Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

POVRATAK UČITELJA PLESA

 
 
 
POVRATAK UČITELJA PLESA
POVRATAK UČITELJA PLESA
HENNING MANKELL
Super rabat
Kataloški br.: 132191
Cijena: 15,91 €
Klupska cijena: 13,26 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

TKO PLEŠE TANGO S MRTVIM ČOVJEKOM?

Novi roman najznačajnijeg švedskog pisca krimića i začetnika trenda čitanja skandinavskih kriminalističkih bestselera koji su zaludili svijet!

„Odjednom se trgnuo i uspravio. Nešto nije bilo u redu. Učinilo mu se da su se sjenke oko njega nekako promijenile. Ustao je iz kreveta i osjetio kako drhti…“

Ubojstvo koje nalikuje na smaknuće. Na podu krvavi tragovi koraka tanga. Istražitelj koji se bori za život.

Kad umirovljenog policajca Herberta Molina pronađu brutalno zaklanog na njegovoj udaljenoj farmi u sjevernim šumama Švedske, policija nađe neobične tragove u snijegu – kao da je netko plesao tango. Stefan Lindman, mladi policajac kojem je nedavno dijagnosticiran rak usne šupljine, odlučuje istražiti ubojstvo svog bivšeg kolege, ali ubrzo je upleten u tajnovit slučaj bez svjedoka i očiglednih motiva. U strahu od bolesti koja bi mu mogla oduzeti život, Lindman postaje sve nesmotreniji dok otkriva hladne veze između Molinove smrti i podzemne neonacističke mreže koja je i veća i dublja nego što je mogao i zamisliti.

“Najznačajniji suvremeni švedski pisac krimića.”

Los Angeles Times

Henning Mankell najuspješniji je švedski pisac kriminalističkih romana svih vremena, koji je vrhove svjetskih ljestvica najprodavanijih knjiga osvojio godinama prije nego što je taj žanr iz skandinavskih zemalja osvojio svijet. Od njega su učile mnoge današnje spisateljske zvijezde, ali malo mu se tko uspio približiti u spisateljskoj vještini. Neki su njegovi romani ekranizirani i u Švedskoj i u Velikoj Britaniji, gdje je glavnoga junaka utjelovio slavni Kenneth Branagh. Henningu Mankellu na hrvatski su do sada prevedeni romani Ubojstvo na Ivanjsku noć, Na pogrešnom tragu, Talijanske cipele, Ubojica bez lica. Psi iz Rige i Bijela lavica. Preminuo je u listopadu 2015. godine.

PrevoditeljPrevoditelj
BRANKA GUBIĆ
 
StraniceStranice
494
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
37
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531428798
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…