Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Priručnici / 

ŽIVJETI S DIJABETESOM

 
 
 
ŽIVJETI S DIJABETESOM
ŽIVJETI S DIJABETESOM
WILSON VAL
Kataloški br.: 131573
Cijena: 19,90 € / 149,94 KN
Klupska cijena: 8,51 € / 64,12 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Sveobuhvatni vodič za dobar život s dijabetesom

Doznajte kako se lakše i bolje nositi sa šećernom bolesti

Bez obzira na to je li vam dijabetes nedavno dijagnosticiran ili s njim živite već neko vrijeme, ova će vam knjiga pomoći da shvatite svoju dijagnozu, a onda da što bolje uklopite dijabetes u svoj život. Vodič obuhvaća sve aspekte vašeg života, od promjena raspoloženja, upravljanja razinom glukoze u krvi i fizičkim komplikacijama koje proizlaze iz tog stanja, do prehrane, seksa i vježbanja.

 

Ovaj sveobuhvatni vodič za dobar život nakon dijagnoze napisala je stručnjakinja, doktorica Val Wilson koja s dijabetesom živi više od četiri desetljeća. Sve informacije iznosi iz svog dugogodišnjeg iskustva nošenja s bolešću i iz svog profesionalnog iskustva. Ovaj vodič pomaže u nošenju s dijagnozom, objašnjava kako dijagnoza može utjecati na odnose i stil života, a omogućuje i lakše snalaženje kod informacija dobivenih o dijabetesu tipa 1, odnosno dijabetesu tipa 2. Usto, stvarne studije slučaja pokazuju iskustva drugih ljudi s problemima povezanim s dijabetesom s kojima biste se mogli susresti.
 

Doktorica Val Wilson doktorirala je Zdravstveno obrazovanje na Sveučilištu u Kentu, s temom učinkovitog reguliranja dijabetesa. Završila je i diplomski studij Zdravstvenog obrazovanja i promicanja zdravlja na Sveučilištu Christ Church u Canterburyju. Doktorica Wilson autorica je brojnih znanstvenih radova u časopisima za njegu i zdravlje, a i sama već 41 godinu boluje od dijabetesa tipa 1. Svojim publikacijama nastoji pomoći oboljelima od dijabetesa, ali i zdravstvenim radnicima i njegovateljima. Knjiga Živjeti s dijabetesom nominirana je za Nagradu Britanskog liječničkog udruženja 2020./2021.


 

PrevoditeljPrevoditelj
ALEKSANDRA BARLOVIĆ
 
StraniceStranice
272
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
160
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
57
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
67
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531429696
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…