Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

SVE TI SE VRATI

 
 
 
SVE TI SE VRATI
SVE TI SE VRATI
BETH DUKE
Super rabat
Kataloški br.: 131870
Cijena: 18,57 €
Klupska cijena: 15,91 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

„Sad kad me više nema, svijet može saznati sve…“

Alabama, 1947. Rat je završen. Žene nose haljine s uzorkom trešanja. Svi uživaju pod svjetlima grada i plešu sving. Lijepa 17-godišnja Violet živi u savršenom svijetu. Svi je vole. Godine 2012. i dalje je lijepa, ljupka i okružena obožavateljima.

Veronica “Ronni” Johnson, njegovateljica koja želi postati spisateljica, očaravajuću Violet upoznaje u domu za starije. Violet nije potrebna pomoć, nego samo žudi za mnogo muške pozornosti. Svojom smrću Violet ostavlja Ronni vrlo velikodušno nasljedstvo, ali samo ako za godinu dana napiše knjigu o Violetinu životu.

Ronni je uvučena u svijet Violetine mladosti i opčinjena životom u tim vremenima. To neodoljivo putovanje prepuno je otkrića, a neka od njih vezana su uz muškarce koje je Ronni poznavala kao osamdesetogodišnjake u Fairfield Springsu. Opterećena teškoćama, nesigurna Ronni trudi se izlaziti nakraj sa svojim pacijentima, novim dečkom i velikom količinom emocionalne prtljage dok pokušava dovršiti rukopis na vrijeme.

Tada na površinu počinju izranjati mnoge tajne... I sve se promijeni.

U urnebesno smiješnom, toplom, nekonvencionalnom, vedrom i čudesnom romanu Sve ti se vrati izmjenjuju se poglavlja o srednjoškolskoj kraljici Violet 1947. godine i Ronni iz sadašnjeg vremena, koja se bori sa životom. Autorica Beth Duke donosi nezaboravan stariji lik koji ćete cijeniti te mladu junakinju koja će osvojiti vaše srce. Roman je s engleskoga prevela Aleksandra Barlović.


PrevoditeljPrevoditelj
ALEKSANDRA BARLOVIĆ
 
StraniceStranice
314
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
25
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531429863