Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

VITEZ ŽUDNJE

 
 
 
VITEZ ŽUDNJE
VITEZ ŽUDNJE
MARGARET MALLORY
Super rabat
Kataloški br.: 132001
Cijena: 18,57 €
Klupska cijena: 12,00 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Bogata povijesna romansa, elektrizirajuća priča koju nećete zaboraviti

Neustrašiv u bitki…
Oklopa još uvijek krvava od bitke, William FitzAlan dolazi preuzeti netom osvojena strateška pogranična područja koja mu je dodijelio kralj. Na vratima dvorca čeka ga i posljednja nagrada: ljupka lady Catherine Rayburn.

 

Nježan u krevetu…
Catherine je riskirala sve špijunirajući za kralja. Kako je nagrađena? Posjed joj je oduzet i pred njom je nemoguć izbor: udaja za potpunog neznanca ili tamnica u Toweru. Lady Rayburn naočitom novom suprugu možda mora pokloniti svoje tijelo, ali svoje tajne i srce nikako! Dok se strast raspiruje, a opasnost približava, Catherine i William moraju naučiti vjerovati jedno drugome kako bi spasili brak, posjede, ali i gole živote.

 

Margaret Mallory napustila je pravničku karijeru kako bi počela pisati romane. Nije jasno zašto je to sve iznenadilo. Tko ne bi više volio uzbudljive pustolovine sa zgodnim gorštacima od pisanja izvješća i poslovnih pisama? Margaret živi u prekrasnom sjeverozapadnom dijelu SAD-a sa svojim suprugom, luckastim psom i mrzovoljnom mačkom. Njihova su djeca otišla u vlastite pustolovine, a ona većinu vremena provodi radeći na novoj romantičnoj priči. Margaret voli kad joj se čitatelji javljaju. Vitez Žudnje je njezin roman iz serije Svi kraljevi ljudi.

PrevoditeljPrevoditelj
MLADEN JURČIĆ
 
StraniceStranice
350
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
26
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531430074
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…