Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

ŽENA KOJA JE SLIKALA KANOM

 
 
 
ŽENA KOJA JE SLIKALA KANOM
ŽENA KOJA JE SLIKALA KANOM
ALKA JOSHI
Super rabat
Kataloški br.: 131235
Cijena: 15,91 €
Klupska cijena: 13,26 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Bježeći od dogovorena braka ispunjena nasiljem u 50-im godinama prošlog stoljeća, sedamnaestogodišnja Lakshmi sama odlazi iz svojega sela i stiže u živopisni ružičasti grad Jaipur. Ondje postaje žena koja slika kanom – i pouzdanica – veoma tražena među bogatim ženama više klase. No, premda su joj povjerene tajne bogataša, ona ne smije razotkriti svoje…

Poznata po svojim originalnim dizajnima i mudrim savjetima, Lakshmi mora biti veoma oprezna kako bi izbjegla ljubomorne tračeve koji bi uništili njezin ugled i mogućnost zarade. Dok nastoji ostvariti svoj san o neovisnu životu, jednoga je dana iznenadi susret s mužem koji ju je pronašao nakon toliko godina. S njim je mlada djevojka – sestra za čije postojanje Lakshmi uopće nije znala. Odjednom joj se život okreće naglavce. Ona ipak ustrajava, koristi svoje talente i usput pomaže onima koji je okružuju.

Živopisan i neodoljiv u svom prikazu borbe jedne žene da nađe mjesto za sebe u društvu između tradicionalnoga i modernoga, roman Žena koja je slikala kanom otvara vrata u svijet koji je istodobno raskošan i fascinantan, bijedan i okrutan.

O autorici romana Žena koja je slikala kanom:

ALKA JOSHI diplomirala je na Sveučilištu Stanford i magistrirala na Umjetničkoj akademiji Kalifornije. Radila je kao autorica reklamnih tekstova, marketinška konzultantica i ilustratorica. Alka je rođena u Indiji, u saveznoj državi Rajasthan. Njezina je obitelj stigla u Sjedinjene Američke Države kad je Alka imala devet godina. Sa svojim mužem, i dva neposlušna psića, danas živi na poluotoku Monterey u Kaliforniji. Žena koja je slikala kanom njezin je prvi roman.

Prijevod: Vesna Valenčić

PrevoditeljPrevoditelj
VESNA VALENČIĆ
 
StraniceStranice
368
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
28
 
DebljinaDebljina
200
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531430258
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…