Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje / 

MOZAK U PLAMENU

 
 
 
MOZAK U PLAMENU
MOZAK U PLAMENU
SUSANNAH CAHALAN
Kataloški br.: 132407
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,90 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Mojih mjesec dana ludila

Dramatična istinita priča mlade novinarke

Jednog se jutra mlada newyorška novinarka Susannah Cahalan probudila u bolničkom krevetu a da uopće nije znala kako je u njega dospjela. Štoviše, nije se uopće mogla sjetiti što se s njom zbivalo posljednjih mjesec dana.

Od liječnika je saznala da su je u bolnicu doveli u mahnitom stanju, te da u početku nitko nije znao uzrok njezina stanja. Liječnici su prvo sumnjali da ima psihičkih problema te da je psihijatrijski slučaj, kasnije su davali druge netočne dijagnoze, no sretna je okolnost bila što se u bolnici našao jedan sirijski liječnik koji se već susreo sa sličnim slučajevima te je brzo shvatio da ona boluje od vrlo rijetke vrste upale mozga.

Tijekom te izuzetno rijetke i zbog toga uglavnom nepoznate bolesti do tada sasvim normalna osoba odjednom padne u stanje potpunog ludila pa sama sebi postane opasna po život. Nakon što je ozdravila uz pomoć raznih svjedočanstava onih koji su je liječili i njegovali, te svojih prijatelja i rođaka, ona je rekonstruirala što se s njom događalo u tom mjesecu kada je bila luda, te napisala ovu uzbudljivu knjigu.

StraniceStranice
265
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
19
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533133416
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…