Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

LEDENO SRCE

 
 
 
LEDENO SRCE
LEDENO SRCE
CAZ FREAR
Novost
Kataloški br.: 132522
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 89,90 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Uzbudljivi slučaj istrage ubojstva u koju su upleteni muž i žena koji jedno drugome proturječe

Nakon kratkog premještaja u načelnikov ured, detektivka Cat Kinsella vraća se u londonsku Metropolitansku policiju gdje opet zbija šale s partnerom Luigijem Parnellom i izbjegava gnjev svoje šefice, više inspektorice Kate Steele. Ali Cat i Parnella čeka ozbiljan posao kad mlada žena iz Australije završi mrtva nakon zabave kod nove poslodavke.

Istraga ubojstva Naomi Lockhart ispočetka upire prstom u Josepha Maddena koji radi u kafiću nedaleko policijske središnjice. Joseph uporno tvrdi da je nevin i da je u vrijeme ubojstva bio kod kuće sa svojom ženom Rachel, ali kad policija ispita i njegovu ženu, Rachel proturječi muževu alibiju, zaklinjući se da je bila sama kod kuće.

Dok tim radi na prikupljanju dokaza protiv Josepha, Cat je zadužena za otkrivanje prave istine o braku Maddenovih. Cat zna da jedno od njih dvoje laže – ali pitanje tko, i zašto, mnogo je složenije nego što je očekivala. Balansirajući zahtjeve istrage ubojstva te svoje veze i nerazriješene obiteljske drame, Cat mora odlučiti koliko je daleko spremna ići da njezine pogreške iz prošlosti ostanu zakopane.

StraniceStranice
424
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
136
 
VisinaVisina
205
 
DebljinaDebljina
30
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
30
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533237015
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…