Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

TJESKOBNI LJUDI

 
 
 
TJESKOBNI LJUDI
TJESKOBNI LJUDI
FREDRIK BACKMAN
Kataloški br.: 132464
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 89,90 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Najnoviji veliki hit autora omiljenog romana Čovjek zvan Owe!

Neobično duhovita knjiga u kojoj pratimo „najnaporniju talačku krizu na svijetu“ nakon koje sijedi rješavanje slučaja o kojem, čini se, svi akteri besramno lažu, a okrivljenik je netragom nestao

Razgledavanje stanova koji su na prodaju obično nije pitanje života ili smrti. Međutim, stan širom otvorenih vrata u koji je banuo neuspješni pljačkaš banke i potom potencijalne kupce te nekretnine proglasio taocima, postaje – upravo to.

 

Među taocima je nedavno umirovljeni par koji umjesto svog braka neumorno obnavlja stanove. Tu je i bogata bankarica, previše zauzeta karijerom i zarađivanjem da bi se brinula i za bilo koga drugog. U stanu je i mladi par koji će uskoro dobiti prvo dijete, i to je otprilike jedino oko čega se mogu složiti. U ekipi su i postarija gospođa koju mahanje pištoljem ne može impresionirati, a kamoli zastrašiti, iritantna agentica za prodaju nekretnina i sredovječan muškarac prerušen u zeca.

Pljačkaš banke nimalo ne dvoji – uspio je skupiti najnaporniju skupinu talaca na svijetu ikad. No pravi cirkus nastaje tek kad svi završe na policiji u kojoj dvojica policajaca, otac i sin, pokušavaju razriješiti slučaj. Je li moguće da svi ti ljudi, i to pred istražnim organima, besramno lažu (oprostite – izbjegavaju istinu!)? Pa čak i te gospođe u godinama?

I kako je, pobogu, iz zatvorenog stana nestao pljačkaš?

StraniceStranice
360
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
25
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
20
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533491820
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…