Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

ZAPISI O NERVOZNOM PLANETU

 
 
 
ZAPISI O NERVOZNOM PLANETU
ZAPISI O NERVOZNOM PLANETU
MATT HAIG
Kataloški br.: 132415
Cijena: 13,14 € / 99,00 KN
Klupska cijena: 11,93 € / 89,89 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Mudra knjiga puna korisnih uvida

Suvremeni svijet, uza sve pogodnosti, kao da nam je u život donio i pregršt nesreće. Ne čini li vam se da nas današnji način života čini sve bolesnijima i sve nesretnijima? Da nikad nismo bili povezaniji, a sve smo usamljeniji? Toga je maglovito bio svjestan i Matt Haig, dok ga užurbana svakodnevica, s jednim okom uvijek prikovanim uz ekran, nije svom snagom lupila po glavi.

Kad je počeo patiti od napadaja panike, anksioznosti i depresije, pitanje o vezi tjeskobe i svijeta u kojem živimo za njega je postalo životno važno. Odgovore nam sada predstavlja u ovoj nezaboravnoj knjizi. Činjenica da razni društveni, marketinški i tehnološki “pomagači”, nezaobilazni u svijetu koji nas okružuje, mogu onemogućiti našu sreću, samo je jedno od njegovih fascinantnih zapažanja.

Knjiga Zapisi o nervoznom planetu iskreni je pristup koji nam otkriva kako se možemo uhvatiti u koštac s izazovima svijeta koji nas okružuje. Pametno je to i bezvremeno štivo koje će vas podučiti kako možete biti sretni i prije svega čovječni u ludilu 21. stoljeća. Ova knjiga je pravi protuotrov modernom svijetu.

“Zapise o nervoznom planetu trebali biste uzimati dva puta na dan, uz hranu ili bez nje. Ova je knjiga ispunjena mudrošću, pronicljivim uvidima, ljubavlju i dovitljivošću.“
Stephen Fry

 

StraniceStranice
356
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
130
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789538230516
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…