Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Priručnici / 

JULKINA KUHARICA

 
 
 
JULKINA KUHARICA
JULKINA KUHARICA
VLATKA LAMOT LAJŠIĆ
Kataloški br.: 132605
Cijena: 10,49 € / 79,04 KN
Klupska cijena: 9,28 € / 69,92 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Kuhajte s mališanima

Julikina kuharica iznimno je koristan priručnik za djecu koja žele naučiti kuhati ili trebaju ideje za usavršavanje vlastitih recepata. Autorica nas pričom o djevojčici Juliki i njezinu psu uvodi u čaroban svijet u kojem mašta i kreativnost stvaraju ukusne recepte te pridonose stvaranju novih prehrambenih navika.

Činjenica je da zbog nedostatka vremena odabiremo kupovnu nezdravu hranu, čime gubimo doticaj s onime što hrana doista znači. U knjizi je objašnjeno što nam hrana daje, što ona znači za naše tijelo te što bi sve trebalo biti na našem tanjuru kako bismo znali da unosimo dovoljno hranjivih tvari.

Druga važna stvar jest to što kuhanje s djecom pridonosi njihovu razvoju jer postaju samostalnija, sigurnija i stvaraju nove radne navike. Autorica je u knjizi objasnila sva pravila vezana uz higijenu namirnica, eventualnih opasnosti pri pripremi hrane te naglasila da se u procesu kuhanja istinski uživa i raduje.

Recepti su jednostavni i raznovrsni pa se u knjizi mogu pronaći recepti tradicionalne samoborske kuhinje, francuske i talijanske kuhinje, zdrave inačice nekih nezdravih obroka te razne ideje za rođendanske proslave. Uz svaki recept autorica je dala još nekoliko savjeta i ideja kako jelo učiniti zdravijim ili drugačijim od onoga kako smo ga pravili prvi put. Recepti su popraćeni fotografijama i detaljnim opisom svakoga koraka tijekom kuhanja.

StraniceStranice
126
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
192
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
8
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533233789
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…