Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

TRI ŽELJE

 
 
 
TRI ŽELJE
TRI ŽELJE
LIANE MORIARTY
Kataloški br.: 133009
Cijena: 17,24 €
Klupska cijena: 14,60 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Roman Tri želje autorice hita Male laži iznova na vrstan način portretira ono najiskrenije i najživotnije u ženskoj prirodi.

Lyn, Cat i Gemma Kettle, prelijepe trojke koje su upravo navršile trideset tri godine, privlače pozornost kamo god se zaputile. Kada god su na okupu, prati ih smijeh, drama i kaotične situacije. Premda naizgled veoma nalik, pojedinačno svaka je od sestara Kettle žena za sebe s vlastitom putanjom uspona i padova. I svaka je od njih puno više od onoga kakvom se isprva čini.

Lynin život izgleda kao jedan veliki, vješto organiziran popis dnevnih zadataka, pri čemu ona precizno žonglira posao, brak i majčinstvo. No je li ona i odista toliko stroga i organizirana? Cat je upravo saznala vijest koja izokreće njezin naizgled savršen brak i život naglavce, dok se paralelno s time bori s neuspjelim pokušajima da postane majkom. Gemma pokušava pomiriti svoj slobodan duh i besciljan život s traumama iz prošlosti i pokušajima da napokon u ljubavnom odnosu izdrži više od šest mjeseci.

Predstavljajući tri sestre Kettle kroz njihovu trideset četvrtu godinu života te njihov neumoran i snažan duh koji ne posustaje pred mnoštvom prepreka na koje nailaze, ovaj britki i dosjetljiv roman autorice uspješnice Male laži prodire duboko u žensku prirodu, postavlja mnoštvo suvremenih pitanja te ističe kako razlike, tako i sličnosti koje žene međusobno povezuju.

„Tri urnebesne junakinje čine roman tri puta zabavnijim.“ – Dallas Morning News

„Iznimno zabavan prikaz veoma neobične obitelji. Žudjet ćete za time da se sprijateljite s ovim prekrasnim likovima.“ – Woman’s Day

Tri želje lako je i zabavno štivo u kojem će uživati svi oni koji su se mučili s time kako formirati svoj identitet unutar jedne obitelji.“ – Australian Women’s Weekly

„Doista sam uživao u Tri želje autorice Liane Moriarty… Roman se čini dosita svježim, pristupačnim i zabavnim. No ujedno je vrlo inteligentan i oštro iskren po pitanju obiteljske dinamike.“ – Marian Keyes, autorica knjige Under the Duvet

O autorici romana Tri želje:

Liane Moriarty australska je spisateljica rođena 1966. godine u Sydneyju. Kao studentica diplomskog studija na Sveučilištu Macquarie u Sydneyju napisala je svoj prvi roman, Tri želje, sada po prvi puta objavljenog i na hrvatskom jeziku, koji je postao svjetski hit.

Otada je napisala još osam romana: Posljednja obljetnicaSve što je Alice zaboravilaThe Hypnotist’s Love StorySuprugova tajnaMale laži, po kojemu je snimljena svjetski priznata istoimena televizijska serija u produkciji kuće HBO, Malo je nedostajaloDevet potpunih stranaca, čija će ekranizacija također ugledati svjetlo dana krajem 2021. godine, te Apples Never Fall, koji je u pripremi za jesen 2021. godine.

Danas živi u Sydneyju sa suprugom, kćeri i sinom.

PrevoditeljPrevoditelj
IRA MARTINOVIĆ
 
StraniceStranice
380
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
28
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531430531
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…