Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

POVRATAK U WHISTLE STOP

 
 
 
POVRATAK U WHISTLE STOP
POVRATAK U WHISTLE STOP
FANNIE FLAGG
Kataloški br.: 132985
Cijena: 13,26 € / 99,91 KN
Klupska cijena: 4,90 € / 36,92 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Novi sjajan hit-nastavak velikog svjetskog bestselera Pohane zelene rajčice

Ovaj roman nas vraća u nostalgičnu atmosferu gradića Whistle Stop i njegove poznate gostionice te nas navodi na propitivanje toga što za nas predstavlja pojam doma i je li mu se ikada moguće vratiti. 

Bud Threadgoode svoje je sretno djetinjstvo proveo u užurbanom željezničkom gradiću Whistle Stop, odrastajući sa svojom pobožnom majkom Ruth i otkačenom tetom Idgie. Njih dvije zajedno su vodile gostionicu Whistle Stop, poznatu po kulinarskom specijalitetu – pohanim zelenim rajčicama.

Međutim, kako je ranžirni kolodvor u tome gradiću prestao funkcionirati, Whistle Stop se pretvorio u grad duhova i jedino što je ostalo od Budova djetinjstva su kuće prekrivene daskama i sjećanje na ljepša vremena.

No jednoga dana Bud odlučuje otići na svoje posljednje putovanje kako bi vidio što se dogodilo s njegovim voljenim gradićem. Na tome putu upoznaje nove prijatelje te otkriva mnoštvo tajni, kako o vlastitom životu, tako i o životu svoje majke i tete te ostalih sugrađana.

Ovaj dojmljiv i topao nastavak Pohanih zelenih rajčica oslikava ono posebno i čarobno u

svakodnevnim životima običnih ljudi, progovara o ponovnom otkrivanju mladosti, vraća nas u djetinjstvo te propitkuje što za nas predstavlja pojam doma i odgovara na pitanje  je li mu se ikada moguće vratiti.

BESTSELLER NEW YORK TIMESA – očaravajući roman koji razotkriva tajne ponovno otkrivene mladosti, uspomene iz rodnoga gradića i čarobne trenutke svakodnevnog života, iz pera omiljene autorice Pohanih zelenih rajčica koja vas vodi u gostionici u Whistle Stopu.

“Dar, blagoslov i trijumf... roman koji slavi povezanost obitelji i prijatelja – i mogućnosti oporavka i obnove.“
The Free Lance-Star

PrevoditeljPrevoditelj
IVANA BODUL
 
StraniceStranice
276
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
20
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
67
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531430326
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…