Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

I TO ĆE PROĆI

 
 
 
I TO ĆE PROĆI
I TO ĆE PROĆI
JULIA SAMUEL
Super rabat
Kataloški br.: 133504
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,24 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Ako je promjena prirodna i uobičajena, zašto se tako teško nosimo s njom na svim životnim  područjima, počevši od posla i ljubavi, djece koja napuštaju dom ili umirovljenja?

Psihoterapeutkinja Julia Samuel u ovoj knjizi iznijela je primjere iz svoje prakse da bi prenijela poruke kako se nositi s procesom promjene u trenutcima životnih kriza. Poduprta novijim društvenim i psihološkim istraživanjima, ova knjiga nedvojbeno nudi niz korisnih podataka o prevladavanju teških životnih razdoblja s područja obiteljskih odnosa, ljubavi, posla, zdravlja i identiteta.

Žena koja mora odlučiti bi li ostavila supruga zbog mlađeg ljubavnika. Otac koji se mora naučiti nositi s teškom bolešću. Novopečena majka koja dvoji bi li se vratila na posao. Mladi muškarac koji se nosi s posljedicama svojeg priznanja. Mlada žena koja se nakon propala posla svojski trudi započeti iznova…

To su samo neke od snažnih, duboko intimnih priča o ljudima koji žive oko nas i trude se pronaći vlastiti način prilagodbe promjeni i tako ojačani prelaze u novo životno razdoblje. Premda osobna, svaka od tih priča nudi nam univerzalan odgovor kako se nositi s izazovima koje nam život stavlja na put.

O autorici priručnika I to će proći:

Julia Samuel je psihoterapeutkinja koja već tridesetak godina gradi uspješnu karijeru pomažući obiteljima koje su zadesile mnoge nedaće. Tako je 1994. godine osnovala organizaciju Child Bereavement UK koja pomaže obiteljima koje su ostale bez djeteta ili čije je dijete teško bolesno. Ujedno je autorica knjige Tuga koja iscjeljuje.

PrevoditeljPrevoditelj
SILVIJA ČOLIĆ
 
StraniceStranice
424
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
130
 
VisinaVisina
190
 
DebljinaDebljina
30
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531430609
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…