Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

NEVJEROJATNOST LJUBAVI-PP

 
 
 
NEVJEROJATNOST LJUBAVI-PP
NEVJEROJATNOST LJUBAVI-PP
Super rabat
Kataloški br.: 134205
Cijena: 15,79 € / 118,97 KN
Klupska cijena: 5,18 € / 39,03 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Bespoštedan, duhovit i simpatično zajedljiv, roman Nevjerojatnost ljubavi istražuje zbrku života i zamršenost ljubavi, gubitka i patnje. Ujedno nam otkriva koliko nisko čovjek može pasti i koliko se visoko duša može uzvinuti.


Svaka slika ima svoju priču, a kad bi mogla govoriti, što bi nam rekla?


Kad u ljubav razočarana Annie McDee, tražeći u staretinarnici dar za neprikladnog  muškarca, slučajno naleti na prljavu sliku, neće imati pojma što je otkrila.


Uskoro će se i protiv svoje volje naći uvučena u buran londonski umjetnički svijet, nastanjen izgnanim ruskim oligarsima, pohlepnim šeikama, očajnim dražbovateljima i beskrupuloznim trgovcima. Oni svi smišljaju kako da se dočepaju njezine slike – izgubljenog remek-djela iz osamnaestog stoljeća nazvanog Nevjerojatnost ljubavi. Istražujući povijest te slike, Annie neće otkriti samo popis slavnih bivših vlasnika nego i neke od najmračnijih tajni u europskoj povijesti. I pritom možda naučiti otvoriti se mogućnosti da se ponovno zaljubi.


“Djelo koje ispituje pravu vrijednost umjetnosti.” – Mail on Sunday


O autorici:

HANNAH ROTHSCHILD je spisateljica i filmska redateljica. Njezini dokumentarni filmovi prikazani su na BBC-ju i HBO-u te na međunarodnim filmskim festivalima. Ridley Scott i filmska produkcijska tvrtka Working Title kupili su prava za njezine scenarije, a članke joj objavljuju Vanity Fair, New York Times, Harper’s Bazaar, Vogue i drugi časopisi. Njezina prva knjiga, The Baroness, objavljena je 2012. i prevedena na šest jezika. Hannah je predsjednica upravnog odbora Nacionalne galerije, članica upravnih odbora galerije Tate i Waddesdon Manora, i potpredsjednica književnog festivala Hay. Nevjerojatnost ljubavi, njezin prvi roman, našao se u izboru književnog kluba BBC Radio 2 i na Guardianovu popisu najboljih knjiga u 2015. Živi u Londonu.

StraniceStranice
513
 
ŠirinaŠirina
145
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
40
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892900802
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…