Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

SLOBODNA DUŠA

 
 
 
SLOBODNA DUŠA
SLOBODNA DUŠA
MICHAEL A. SINGER
Kataloški br.: 134114
Cijena: 13,14 € / 99,00 KN
Klupska cijena: 10,61 € / 79,94 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Oslobodite se svih ograničenja

Kako bi bilo kad biste se oslobodili svih ograničenja i uzdigli se iznad svojih granica? Što svakog dana možete napraviti kako biste pronašli tu vrstu unutarnjeg mira i slobode? Slobodna duša pruža vam jednostavan i duboko intuitivan odgovor na ta pitanja. Bilo da ste tek počeli istraživati svoj unutarnji svijet ili ste cijeli svoj život posvetili duhovnom putovanju, ova će knjiga promijeniti vaš odnos prema sebi i svijetu koji vas okružuje.
Slobodna duša istražuje odnos između vaših misli i emocija, pomažući vam da razotkrijete uzrok i kolebanja unutarnje energije. Govori i o tome što možete napraviti kako biste se oslobodili svojih uobičajenih misli, emocija i energetskih obrazaca koji ograničavaju vašu svijest. Naposljetku, sa savršenom jasnoćom ova knjiga otvara vrata životu koji možete živjeti u slobodi svog najskrivenijeg bića.

„Freud je rekao da se život sastoji od ljubavi i rada. Sjajnom rječitošću, duhovitošću i neodoljivom logikom Singerova izvrsna knjiga zaokružuje tu misao, pokazujući da su ljubav i rad dvije strane iste nesebične odanosti.“
Ray Kurzweil, izumitelj i autor knjiga The Age of Spiritual Machines (Doba duhovnih strojeva) i The Singularity is Near (Singularnost je blizu)

StraniceStranice
184
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
155
 
VisinaVisina
235
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533046143
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…