Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

TAJANSTVENI VIKONT

 
 
 
TAJANSTVENI VIKONT
TAJANSTVENI VIKONT
ELIZABETH BOYLE
Super rabat
Kataloški br.: 133827
Cijena: 18,57 €
Klupska cijena: 15,91 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Četvrta knjiga iz serijala Ljubavne rime iz pera autorice uspješnica New York Timesa

 

Ona nema nikakvu namjeru zaljubiti se... sve dok ne upozna tajanstvenog vikonta.


Odmah po dolasku u Mayfair Louisa Tempest je izvan sebe zbog ponašanja svog nepopravljivog mačka: Hanibal je izletio iz kočije i uletio ravno u susjedovu kuću, zbog čega je bila primorana susresti se licem u lice s povučenim vikontom Wakefieldom. Od Wakefieldove grube naravi gori je bio jedino nered koji je zatekla u njegovu domu. Uvjerena da će se njegovo držanje popraviti ako samo kućanstvo bude urednije, Louisa odlučuje sve namjestiti kako spada.

Poput kakvog napornog prokletstva, Wakefield polako shvaća da je jednostavno nemoguće riješiti se Louise i zaustaviti tu invaziju na njegov dom i njegovu privatnost. Svakodnevno „namještanje“ kuće ostavlja ga potpuno sluđenim... ponajviše žarkom požudom koju je probudila u njemu. Još od povratka iz rata, gdje je bio ranjen, Wakefield prezire bilo kakav doticaj s društvom... sve dok Louisa ne otvori vrata njegova doma i njegova srca i ne uvjeri ga da ljubavi pruži drugu priliku.
 

Elizabeth Boyle autorica je 30-ak povijesno-ljubavnih romana, bestselera New York Timesa i Sunday Timesa. Prije nego što je postala uspješna spisateljica, Elizabeth se bavila pravnim poslovima u Microsoftu. Njezin prvi roman, Brazen Angel, osvojio je nagradu Dell’s Diamond Debut Award i Romance Writers of America’s RITA Award for Best First Book. Nakon toga slijedile su nominacije i nagrade za njezina djela – Bookseller’s Best award, National Reader’s Choice Award, Romantic Times Love and Laughter Award i mnoge druge. Živi u Seattleu, u državi Washingtonu, sa suprugom i dvojicom sinova.

PrevoditeljPrevoditelj
ANDREA MAKSIMOVIĆ
 
StraniceStranice
326
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
26
 
DebljinaDebljina
200
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531430630
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…