Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

OBITELJ S GORNJEG KATA

 
 
 
OBITELJ S GORNJEG KATA
OBITELJ S GORNJEG KATA
LISA JEWELL
Novost
Kataloški br.: 134494
Cijena: 129,90 KN
Klupska cijena: 109,90 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Novi roman autorice romana A onda je nestala… Psihološki triler čija se uznemirujuća napetost polako i potajice uvlači pod kožu

Nedugo nakon svog 25. rođendana Libby Jones dobiva pismo kojem se nadala cijeli život – napokon će saznati tko je ona zapravo. Saznaje identitet svojih roditelja, ali i da je jedini nasljednik napuštene vile na obali Temze u Chelseaju. Libbyn život mijenja se iz temelja. Ali ona nije jedina koja je iščekivala ovaj dan.

Prije dvadeset i pet godina anonimna dojava dovodi policiju u vilu u Prilazu Cheyne 16. U kuhinji u prizemlju pronalaze tri tijela obučena u crno, a kraj njih oproštajnu poruku. U kolijevci na katu pronalaze zdravo desetomjesečno dijete. Ali u kući je stanovalo još četvero djece kojima nema ni traga.

1999. godine svjetska književna scena upoznala je Lisu Jewell koja sada već punih 20 godina piše romane koji ne silaze s vrhova lista najprodavanijih naslova. Ova britanska autorica u dva desetljeća stvaranja velikih uspješnica objavila je gotovo dvadeset romana, ljubavne ili kriminalističke tematike.

PrevoditeljPrevoditelj
IGOR RENDIĆ
 
StraniceStranice
334
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
25
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
31
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531431026
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…