Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Priručnici  /  Zdravlje / 

PARADOKS DUGOVJEČNOSTI

 
 
 
PARADOKS DUGOVJEČNOSTI
PARADOKS DUGOVJEČNOSTI
STEVEN GUNDRY R.
Super rabat
Kataloški br.: 134627
Cijena: 18,57 €
Klupska cijena: 15,91 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Doznajte kako možete ostati mladi i u dubokoj starosti

Novi nastavak autora uspješnice Paradoks biljaka uči nas kako stariti na zdraviji način. Od trena kad dođemo na svijet naše stanice započinju proces starenja. No starenje ne mora nužno značiti i kopnjenje. U ovoj knjizi renomirani kardiolog i kirurg dr. Steven R. Gundry, autor uspješnice Paradoks biljaka, iznosi inovativan plan za dug i zdrav život.

Tijekom svoje karijere dr. Gundry liječio je mnoštvo pacijenata zrelije životne dobi te je na temelju svog životnog iskustva odlučio u ovoj informativnoj i korisnoj knjizi razriješiti paradoks našeg poriva da doživimo duboku starost te uživamo u dobrobitima mladosti.

U Paradoksu dugovječnosti nam otkriva da su bolesti koje povezujemo s „normalnim“ starenjem posljedica načina života koji smo vodili desetljećima, a ne samog procesa starenja. Doznajte i kako ostarjeti na dobar način, utemeljen na održavanju zdravlja najstarijih dijelova našeg organizma – mikroorganizama koji žive u našim tijelima te kako crijevne bakterije, od kojih se sastoji naš mikrobiom, utječu na naše zdravlje.

Smatrajući da nikad nije prekasno za promjenu prehrane i načina života, dr. Gundry nudi nutricionistički plan i plan novih životnih navika koje će održavati zdravlje vaše utrobe i osigurati vam ugodan i zdrav život u desetljećima koja dolaze. Ovaj progresivan i inovativan uvid u znanost o procesu starenja otkriva nove načine da izbjegnete bolesti, smanjuje mogućnost obolijevanja te vam nudi jednostavne trikove koji će vam pomoći da se osjećate mlađe i vitalnije.

PrevoditeljPrevoditelj
MIRJANA PAIĆ JURINIĆ
 
StraniceStranice
264
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
143
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
18
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531431019
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…